Start up

Singurul startup românesc selectat în acceleratorul Pi Labs UK este Bright Spaces

Din 600 de startup-uri înscrise în acceleratorul de business proptech Pi Labs din Marea Britanie, doar patru echipe din Europa au fost selectate, printre care și startup-ul românesc Bright Spaces.

 Pi Labs este prima firmă de venture capital din Europa care investește exclusiv în startup-uri tehnologice în real estate. Timp de 15 săptămâni, startup-urile selectate vor avea ca obiectiv dezvoltarea produsului. Precum și scalarea companiei la dimensiunea și la necesitățile pieței office europene. 

În timpul programului, echipele vor participa la sesiuni de mentorat strategic, pe colaborare cu comunitatea din real estate și pe oportunitatea de a dezvolta o rețea cu comunitatea mai largă de property și proptech și investitori.

Programul se va desfășura din martie până în iunie. La finalul acestei perioade Bright Spaces își va prezenta soluția în fața investitorilor și dezvoltatori imobiliari, pentru a obține o nouă rundă de finanțare.

Bright Spaces are toate atuurile pentru a livra această platformă, care face mai ușor pentru proprietari să își prezinte efectiv produsele într-un mediu digital – spune Faisal Butt, fondator și CEO Pi Labs.

În contextul restricțiilor de călătorie și de socializare impuse în prezent, programul derulat de Pi Labs anul acesta va fi primul care se va desfășura la distanță. 

Bright Spaces este un startup proptech, dezvoltat în România, ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor și spațiilor de birouri. Soluția se adresează atât dezvoltatorilor proprietarilor de clădiri office, agențiilor de real estate, cât și chiriașilor. Astfel, startup-ul pune la dispoziție toate informațiile clădirilor și spațiilor disponibile pentru închiriere, într-un mediu complet digital, ușurând decizia de vizionare a spațiilor, de cerere de oferte, sau de închiriere.

Ce face acceleratorul de business Pi Labs

  • Accesul la o piață de top în real estate la nivel mondial, cum este Londra
  • Acces la sesiuni de mentorat cu peste 40 de mentori
  • Posibilitatea de a obține o nouă rundă de finanțare de la fonduri de investiție europene cu specific în proptech

Bright Spaces a finalizat în septembrie 2019 o primă rundă de finanțare pre-seed în valoare de 185.000 de euro pentru dezvoltare și implementare, de la Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, alături de Growceanu Angel Investment şi Ilinca Păun. 

Anterior, Bright Spaces a câștigat Locul întâi la categoria Retail și Locul întâi la Real Estate Hackathon organizat de PropTech România (în aprilie 2019). Locul întâi la PropTech Demo Day (în iunie 2019), iar în noiembrie 2019, Locul întâi la categoria Leasing și Locul trei la Skanska Proptech Hackathon. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *