Start up

SanoPass intenționează să atragă prima rundă de finanțare până la sfârșit de martie 2020

Startup-ul SanoPass intenționează să atragă prima rundă de finanțare de tip equity în primul semestru din 2020, investiție prin care compania își va deschide rețeaua către alți furnizori din piață.

Tot în acest an, SanoPass estimează că anul acesta va depăși 20.000 de abonați și își propune să ofere abonaților acces la o rețea de 1.300 de clinici și cabinete private în toată țara până la finalul anului.

În ultimele luni, mai multe clinici și cabinete medicale independente s-au alăturat rețelei SanoPass, printre care Gynia, Medstar, Spitalul Sf. Constantin, Alpha Medica, Donna Medical Center, Centrul Medical Transilvania, Union Medical, Medsan și Medicii.

Ne concentrăm pe dezvoltarea serviciilor de medicina muncii, obligatorii pentru orice companie din România, și analize medicale –  Andrei Vasile, CEO și co-fondator SanoPass.

Angajaţii abonaţi SanoPass îşi pot face programări în peste 500 de clinici și cabinete medicale independente din țară și își pot alege furnizorul de servicii medicale în funcţie de proximitate sau de preferinţele personale.

Abonamentele SanoPass asigură programări pentru consultații sau investigații, indiferent de specialitate, în maximum 48 de ore. SanoPass oferă pachete personalizate de servicii, cu prețuri între trei euro și 40 de euro lunar, conținând servicii de medicina muncii, consultații și investigații medicale, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

Planurile de dezvoltare ale startup-ului SanoPass pentru 2020

O rundă de finanțare de tip equity Rețea de 1.300 de clinici și cabinete private în toată țara
Sisteme de tip ERP sau CRM pentru a reduce birocrația Peste 20.000 de abonați

SanoPass, companie lansată în 2019 de Andrei Vasile și Mihai Vădan, emite abonamente medicale de prevenție oferite de angajatori ca beneficii pentru angajați. Abonații SanoPass sunt angajați ai companiilor din domenii precum transporturi, productie, IT, financiar, retail. Rețeaua SanoPass numără în prezent 570 clinici și cabinete private la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *