Start up

Changeneers premiază cu 10.000 euro soluția cea mai inovatoare

Startup-ul cu soluția cea mai inovatoare, care prin tehnologie reușește să rezolve o problemă socială va fi premiat cu 10.000 euro în cea de-a treia ediție a programului de pre-accelerare Changeneers, organizat de Impact Hub Bucharest și Samsung România.

Pentru a putea primi finanțare, startup-urile trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să ofere o soluție care implică o tehnologie mobilă, să aibă impact pozitiv și să fie funcțională sau în stadiul de concept validat cu clienți sau prototip.

Startup-urile vor fi selectate în funcție de impactul soluției propuse, gradul de inovare, fezabilitate, strategie de vânzări și marketing. 

Antreprenorii selectați vor intra într-un program ce include două zile de Bootcamp, webinarii de suport și două zile de review board cu mentori care să îi ajute să-și definească modelul de business și să îi pregătească pentru etapa finală.

Competiția Changeneers încurajează antreprenorii să se folosească de tehnologiile mobile pentru a contribui la schimbarea în bine a societății – Oan Craioveanu, CEO și Cofondator Impact Hub Bucharest.  

Ultimul pas din program este Pitch Day, care va avea loc pe 25 iunie anul acesta. Startup-urile finaliste, în număr de 20, vor prezenta în fața juriului soluțiile dezvoltate.

Inițiat în 2017, misiunea Changeneers este consolidarea unei comunități de tenologie cu impact în România. Rolul pre-acceleratorului este de a construi o rețea care să facă schimb de experiențe și resurse. Să valideze nevoi și să crească ecosistemul, punând astfel bazele schimbării în bine prin tehnologie.  

Primele sale două ediții au însemnat peste 85 de startup-uri înscrise. Câștigătorii edițiilor anterioare au fost Human Link (2018) și Parking Spotter(2019).

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub prezentă în peste 100 de locații de pe cinci continente. Lansată în 2012, este prima organizație din România care pune la dispoziție spații de coworking pentru antreprenori și freelanceri.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *