Start up

Pasiunea pentru tenis și squash are un nume: RacketPal

Cu o investiție inițială de 35.000 lire sterline și cu o pasiune puternică pentru lumea sportului, Robert Rizea și Bogdan Demeny, foști sportivi de performanță, au pus bazele startup-ului RacketPal, la Londra.

Iubitorii de sport vor putea căuta, discuta și organiza meciuri de tenis, badminton, squash sau padel cu partenerii aleși. Tot ce trebuie un utilizator să facă este să-și creeze un cont pe aplicație, să introducă detalii despre propriul nivel de joc, locație și disponibilitate. Aplicația îi va afișa jucătorii cei mai potriviți pe care îi poate contacta direct pentru a stabili detaliile unui meci. 

Până în prezent, aplicația a adunat peste 10.000 de londonezi dornici să-și găsească partenerul de joc potrivit. Din cei 10.000 de jucători înscriși în aplicație, 20% sunt utilizatori activi. De asemenea, prin RacketPal, jucătorii au organizat din 2019 și până în prezent, peste 5,000 de meciuri.

Deși aplicația a fost lansată prima dată în Marea Britanie, Racket Pal este dispobilă și utilizatorilor din România. Aceștia pot să-și găsească un partener de joc potrivit și să organizeze meciuri la fel ca orice alt utilizator global. 

Expansiune în România va însemna crearea unui produs în limba română și cu opțiuni dedicate direct comunității de sportivi amatori din România – Robert Rizea, Cofondator și CEO RacketPal

În momentul de față, aplicația este disponibilă doar în engleză. Cu cât interesul va crește, cu atât vor crește și șansele ca amatorii de sporturi cu racheta din România să-și găsească partenerul potrivit.

Până atunci însă, românii pot folosi în continuare RacketPal gratuit pentru a căuta și discuta cu parteneri de joc din apropierea și de nivelul lor, precum și organiza meciuri cu aceștia.  

Pentru anul în curs, RacketPal intenționează să atragă prima rundă de finanțare de 150.000 de euro pentru 10% din companie. Banii vor fi folosiți pentru a dezvolta o echipa full-time, care să lucreze la dezvoltarea și promovarea produsului.

Planurile pe termen scurt? Peste 50.000 de utilizatori doar în Londra până la sfârșitul anului. Precum și realizarea unor parteneriate cu brand-uri de renume pentru utilizatorii RacketPal. Planuri pe termen lung? Expansiunea la nivel global și noi sporturi în aplicație pentru a oferi utilizatorilor o experință completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *