Start up

Inteligența artificială românească ajunge la Orange Luxemburg

Prin parteneriatul cu startup-ul românesc EmailTree Ai, Orange Luxemburg intenționează să reducă nivelul de încărcare al echipelor de relații cu clienții, pentru a crește productivitatea și să îmbunătățească satisfacția clienților.

Startup-ul din Sibiu, fondat în urmă cu un an, va oferi operatorului de telecomunicații o soluție pentru serviciile de relații cu clienții bazată pe Inteligența Artificială, care scade timpul de răspuns la e-mail-uri în medie cu 60%.

Algoritmul parcurge e-mailurile, sau orice fel de solicitări sub formă de text, procesează informațiile pentru a înțelege diferitele situații și probleme semnalate și pregătește sugestii de răspunsuri optime și rapide.

Solicitările și corespondența sunt clasificate în funcție de tipurile de de sarcini. Sugestiile de feedback sunt propuse automat, iar diferitele echipe, de relații cu clienții și de suport, le aleg pe cele potrivite. Fiecare acțiune și răspuns dat clienților reprezintă o resursă prin care soluția se perfecționează folosind procesele de învățare automată supravegheată și nesupravegheată.

Inovația și transformarea digitală sunt în centrul strategiei noastre și dorim să ne consolidăm parteneriatele cu startup-urile din Luxemburg Corinne Loze, CEO Orange Luxemburg

Prin parteneriatul cu Orange Luxemburg, EmailTree AI va putea implementa la scară largă tehnologiile sale, de a-și îmbunătăți diversele capabilități existente și de a dezvolta altele noi. Startup-ul va putea oferi o soluție funcțională altor filiale ale operatorului de telecomunicații, prezent în peste 30 de țări.

„România este cunoscută ca un spațiu în care cele mai noi tehnologii sunt adoptate timpuriu, așa că vedem extinderea soluției noastre pentru România ca pe un pas natural”, spune Casius Morea, CEO EmailTree.

Soluția Email Tree a participat la evenimentua fost remarcată de o echipă de experți Orange după participarea la evenimentul „Innovation Dating” organizat de Luxembourg Open Innovation Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *