Start up

Innovators for Children premiază startup-urile care îmbunătățesc viața copiilor

Startup-urile care, prin tehnologie, susțin îmbunătățirea vieții copiilor, vor primi finanțare totală de 100.000 euro în cea de-a doua ediție a programului Innovators for Children.

Acceleratorul este o inițiativă începută anul trecut de către Impact Hub Bucharest, Fundația Botnar și Impact Hub Basel, iar înscrierile sunt deschise până pe 1 mai. Innovators for Children va selecta între 10 – 15 startup-uri care vor participa în accelerator, iar 3 – 5 dintre ele vor avea ocazia de a câștiga.

Pentru a putea primi finanțare, startup-urile trebuie să îndeplinească următoarele criterii: antreprenorii să aibă o idee de business, să fie în stadiul de prototip sau să fie de maximum un an ca soluție disponibilă comercial pe piață.

Acceleratorul Innovators for Children 2020 căută antreprenori care lucrează cu soluții tech pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună pentru copiii și adolescenții cu vârsta între 0-18 ani.

Există o resursă foarte valoroasă în tehnologie și vrem să descoperim inovațiile propuse de antreprenori anul acesta – Irina Simulescu, Project Manager Impact Hub Bucharest

Antreprenorii vor participa la o serie de workshop-uri, întâlniri de feedback și webinarii care vor evalua progresul lor.

Din 120 de soluții înscrise în ediția de anul trecut, au fost selectate 12 echipe care au participat la o serie de workshop-uri și sesiuni de mentorat.

Câștigătorii primei ediții Innovators for Children

Kinderpedia – 45.000 euro Parinte.eu – 22.500 euro
Asociația Kinetobebe – 17.500 euro Arttachment – 15.000 euro

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub prezentă în peste 100 de locații de pe cinci continente. Lansată în 2012, este prima organizație din România care pune la dispoziție spații de coworking pentru antreprenori și freelanceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *