Start up

Hub de hub Orange pentru afaceri la început de drum

Prin noul program Hub Pass, lansat de Orange Fab, acceleratorul de startup-uri Orange, antreprenorii au acces la cele mai noi tehnologii, susținere pentru dezvoltarea produselor și la rețeaua de distribuție Orange.

Antreprenorii care încep afaceri de la zero vor avea acces gratuit la spațiu de lucru în șase dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară: TechHub Bucharest, Fab Lab Iași, Silicon Forest Cluj-Napoca, Cowork Timișoara, Oradea Tech Hub și Rubik Hub Piatra Neamț, prin programul Hub Pass lansat de Orange Fab. 

Cei care călătoresc și au nevoie să lucreze, temporar, într-unul din orașele cu prezență Orange Fab, beneficiază de spațiu de lucru gratuit de co-working.

Prin Hub Pass,Orange urmărește să creeze o rețea prin care să suțină atât hub-urile cât și pe antreprenorii pe care îi găzduiesc, oferindu-le acces la expertiza colegilor și la cele mai noi tehnologii și echipamente.

În programul Orange Fab, se vor putea înscrie antreprenori care vor să dezvolte startup-uri în domeniile 5G și rețelele viitorului, IoT și obiecte conectate, smart city și mobilitate, fintech, smart retail, media și divertisment, sănătate și mod de viață, precum și educație digitală.

Susținem creșterea comunităților antreprenoriale locale din cele mai importante centre universitare și comerciale ale țării – Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România

Orange Fab este un program de accelerare lansat de Orange, prima oară în Silicon Valley, mai apoi extins la nivel mondial.

Lansat în 2017, programul Orange România a colaborat cu 16 startup-uri, pe trei domenii.

Soluții folosite de Orange și de clienții săi în colaborări comerciale sau în proiecte pilot, soluții integrate în portofoliul Orange și colaborarea în proiecte europene de cercetare și dezvoltare Horizon 2020 alături de Orange.

Din 2017, echipa acceleratorului caută constant startup-uri românești pe care să le ajute să scaleze la nivel internațional, prin asistență și acces la potențiali clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *