Start up

Credite rapide startup-urilor care se implică în combaterea COVID-19

Prin programul factory by RAIFEISEN BANK, startup-urile care oferă produse sau servicii utile pentru criza sanitară vor primi rapid finanțare de circa cinci milioane euro.

Fabrica de idei este deschisa pana pe 18 mai 2020 tuturor antreprenorilor care au o idee sau un business care prin serviciile sau produsele oferite sprijina sau contribuie la bunastarea comunitatii: producția de accesorii medicale de protecție, producția dispozitivelor de izolare/protecție medicală, producția de substanțe pentru curățare, producția bunurilor alimentare și nealimentare de bază, servicii de transport/livrare.

De asemenea, în această categorie intră și companiile care oferă servicii de curatenie/dezinfectie, cursuri online, servicii IT care să permită prestarea muncii distantă și aplicații mobile care să ajute în contextul actual, farmacii si fitofarmacii.

Participanții care au afaceri ce oferă soluții sau produse necesare pentru această perioadă trebuie să completeze chestionarul COVID-19. În prima etapă, startup-urile își vor putea înscrie proiectele în program până pe 18 mai, urmând ca apoi aceste idei să fie evaluate până pe 22 mai.

Ne-am dorit ca prin programul factory să venim în ajutor antreprenorilor care îi ajută pe cei din linia întâi și să contribuim la susținerea economiei – Raluca Nicolescu, director Aria IMM Raiffeisen Bank.

În etapa finală, care va avea loc pe 24 iulie, vor fi susținute interviuri online cu prioritate de echipa factory by RAIFFEISEN BANK. Antreprenorii care trec de etapa interviului vor afla în termen de 7 zile dacă proiectul lor va fi sau nu finanțat.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienți persoane fizice, 92.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. Peste 650.000 clienți digitali folosesc aplicațiile Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. Banca are o rețea de aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 20.000 de POS-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *