Start up

Changeneers premiază cu 10.000 euro soluția care aduce un impact pozitiv în societate

Startup-ul cu soluția cea mai inovatoare, care prin tehnologie reușește să aducă un impact pozitiv în societate, va fi premiat cu 10.000 euro în cea de-a treia ediție a programului de pre-accelerare Changeneers.

Din peste 90 de soluții înscrise, 15 echipe au fost selectate să participe în finala competiției. Changeneers este organizat de Impact Hub Bucharest și Samsung România.

Printre afacerile selectate se numără I FEEL IT – seturi de figurine tangibile menite să faciliteze procesul de învățare al copiilor cu deficiențe de vedere, Venomia – soluție completă pentru automatizarea, gestionarea și digitalizarea proceselor dintr-o stupină sau Theatrum – aplicație care pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru planificarea unei seri la teatru.

Univrse EduVR Platform, AeroponixRobotics, Harta Reciclării, CasePlease , Over24h, I’m Fine, ZenParking, Momsi.app, CardioMedive, GoPack, Cutia Țăranului, Smart Disinfection System sunt celelalte startup-uri care vor participa în program.

Echipele selectate sunt pregătite să demonstreze că inovația prin tehnologie poate aduce un impact pozitiv în societate – Oana Craioveanu, CEO și Cofondator Impact Hub Bucharest.

Impactul pe care îl poate avea soluția propusă, strategia de marketing și atragere a clienților, fezabilitatea operațională și financiară, capacitatea echipei de a îmbunătăți și dezvolta soluția, precum și elementul inovator adus de tehnologie au fost principalele criterii de selecție.

Finaliștii vor participa la mai multe etape de mentorat pentru a-și pregăti prezentarea în fața juriului în data de 25 iunie.

Startup-urile vor trece prin 2 zile de Bootcamp, unde se vor pregăti pentru finală prin sesiuni de mentorat care să-i ajute pe finaliști să-și definească modelul de business, să-și dezvolte și evalueze produsul și să-și îmbunătățească abilitățile de susținere a unui pitch.

Echipele selectate vor lua parte și la o serie de webinarii de suport cu mentori și întâlniri de Review board cu membrii juriului care vor oferi recomandări și sugestii pentru a-i sprijini în dezvoltarea soluției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *