Start up

Ce va însemna a treia ediție factory by Raiffeisen Bank

Peste 100 de startup-uri ar putea obține finanțare de până la cinci milioane euro în cea de-a treia ediție a programului factory by Raiffeisen Bank, ceea ce înseamnă că fiecare business va accesa un credit în valoare de 50.000 euro.

Pentru a se putea înscrie în Fabrica de idei, antreprenorii trebuie să aibă o idee de business cu potențial, au o companie care funcționează în piață de mai puțin un an sau au un business activ de cel puțin cinci ani.

Creditul bancar va fi utilizat de antreprenorii eligibili pentru a investi în producerea sau dezvoltarea de produse, procese sau servicii inovatoare.

Programul factory by Raiffeisen Bank va însemna și mentorat pentru antreprenorii la început de drum, nu doar finanțare – a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte Retail Raiffeisen Bank. 

În cadrul programului, experți din domeniul afacerilor, comunicării, HR sau juridic vor ajuta participanții la program să își evalueze riscurile. Precum și să vadă oportunitățile pentru a-și duce business-ul către un alt nivel.

Etapele de înscriere sunt deschise până pe 16 martie anul acesta. După ce antreprenorii s-au înscris în program, proiectele vor fi evaluate de către o comisie de specialiști. Semifinaliștii vor fi selectați de specialiștii Raiffeisen Bank prin sesiuni de interviuri unu la unu.

A treia ediție a factory by Raiffeisen Bank

Credite în valoare de 50.000 euro Peste 100 de startup-uri vor avea acces la finanțare
Acces la mentorat și experți din domeniu Finanțare totală de cinci milioane euro

De la când a fost lansat factory by Raiffeisen Bank în 2018, fabrica de idei Raiffeisen Bank a adunat peste 2560 de antreprenori, mai mult de 400 de idei de business si peste 100 de proiecte finantate prin credite oferite startup-urilor, în valoare totală de 4 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *