Start up

BeeFast implementează gratuit o soluție proprie de ecommerce

Startup-ul BeeFast construiește de la zero magazine online, pe platforma Shopify, unde este integrat API-ul BeeFast, astfel încât în 24 de ore clientul dispune de un sistem funcțional de comenzi și livrare.

Soluția tehnică oferită de BeeFast, care cuprinde și un sistem de plată, se poate implementa în 24 de ore, iar infrastructura companiei asigură livrarea a până la 6.000 de comenzi pe zi. Implementarea soluției este gratuită.

Startup-ul BeeFast a avut prima livrare în octombrie 2019. Planul celor patru antreprenori era de a fi prima companie de livrări eco-friendly, care utilizează exclusiv biciclete și trotinete, electrice sau normale.

Noul context socio-economic a determinat o dezvoltare accelerată a businessului către viziunea mai largă a fondatorilor – generarea unei infrastructuri pentru economia digitală, prin dezvoltarea rapidă de magazine online cu sistem integrat de plată și livrare a comenzilor.

Modelul nostru oferă super-viteză și ușurință în trecerea afacerilor direct online – Cristian Grozea, fondator BeeFast

Clientul trebuie să pună la dispoziție fotografiile produselor, descrierea acestora, prețul și programul magazinului.

Timpul mediu de livrare a unei comenzi este de 40 de minute, față de 1-2 ore, cât a fost la lansarea serviciului. În prezent, numărul mediu de comenzi este de 150/zi, adică 4.000/lună însă capacitatea de livrare nu este limitată, putând fi extinsă în 48 de ore până la la 140.000 de comenzi lunar.

BeeFast se adresează în general afacerilor care comercializează bunuri de larg consum – de la alimente, până la obiecte de îmbrăcăminte, bijuterii și accesorii, produse de igienă sau de sănătate – dar și restaurantelor, un segment de piață forțat să digitalizeze rapid în contextul epidemiologic actual.

Printre clienții platformei de livrare rapidă se numără deja Grupul City Grill, Taverna Racilor, lanțul de restaurante Japanos, Berea TNR, Ohvăz, Grain de Sel, Dose Café, Obor21, dar și magazine precum Lugu Lugu (produse de igienă și sănătate) sau Fustițe cu luminițe (îmbrăcăminte pentru copii).

De asemenea, BeeFast se adresează și persoanelor fizice care aleg să trimită colete sau documente rapid, folosind platforma my.beefast.ro. Momentan, BeeFast este disponibil în București, însă fondatorii au primit solicitări și au în vedere extinderii la nivel național, cu prioritate în Cluj-Napoca și Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *