Start up

BCR-InnovX a suplimentat cu 10 locuri Programul de incubare pentru startup-uri

Acceleratorul de business BCR-InnovX adaugă 10 locuri în programul de incubare pentru startup-urile care oferă soluții inovatoare în tehnologie din domeniile sănătate, social și economic în contextul COVID-19.

Timp de două săptămâni, antreprenorii vor participa online la workshop-uri de leadership, de investiții, de branding, cursuri de redactarea a unui plan de business, precum și la sesiuni de mentorat cu antreprenori cu experiență.

În total, vor fi selectate până la 30 de firme în programul de incubare. Antreprenorii care au soluții tehnologice pentru actualul context se pot înscrie în program până pe 29 martie.

InnovX era pregătit cu toate instrumentele necesare pentru a desfășura toate activitățile programului exclusiv online –  Daniel Dumitrescu, CEO InnovX

Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

Acceleratorul are o curriculă adaptată companiilor cu potențial de scalare internațională și o rețea globală de parteneri și mentori cu experiență în astfel de programe.

Ce înseamnă programul de incubare InnovX

  • Workshop-uri online și offline oferite de Microsoft, UiPath și Modex
  • Sesiuni de mentorat cu experinți din domeniile: finanțe, drept, marketing, branding
  • Accesarea granturilor europene și naționale: The EIC Accelerate Program, Fast Track to Innovation (administrate de Agenția Executivă pentru IMM-uri) sau the Proof of Concept Program (Programul Operațional Regional).

BCR-InnovX este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind in partnership with Google for Startups, Mindspace și European Center for Services Investments and Financing (ECSIF). BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile și costurile logistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *