How To

Dezvoltă competențele digitale ale angajaților tăi prin DigiLab

Prin „DigiLab – Laboratorul digital”, organizat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în parteneriat cu Google Atelierul Digital, 360 de angajați din IMM-uri își vor dezvolta competențele digitale.

Proiectul „DigiLab – Laboratorul digital”, care se va desfășura în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021, îi va învăța pe angajații companiilor mici și mijlocii cum să construiască o companie de marketing digital sau cum se pot promova cu ajutorul rețelelor sociale.

Pentru a putea participa, cei 360 de angajați trebuie să provină din IMM-uri din regiunile Nord-Est, Sud-Est si Sud Muntenia, care au autorizat cod CAEN din SNC și în corelare cu SNCDI.

În cadrul proiectului se vor desfasura și activități de introducere a unor programe de formare în cadrul unor întreprinderi. Astfel, participanții programului vor avea la dispoziție o aplicație mobilă care va constitui suportul procesului de formare și va avea integrată partea practică a cursului (conținut digital multimedia).

Ce obții prin Proiectul DigiLab – Laboratorul Digital:

Dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților Cum să construiești o campanie de marketing digital
Cum să-ți promovezi angajații cu ajutorul rețelelor sociale Aplicație mobilă ca suport al procesului de formare

DigiLab – Laboratorul Digital este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020, cu un buget de 3.211.000 lei (aroape 700.000 euro).

Potrivit Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, doar 3% din 10 IMM-uri au un site web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *