Francize Retail

Farmec deschide cel de-al doilea magazin Gerovital în franciză

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă strategia de extindere a companiei prin deschiderea unui nou magazin Gerovital în sistem de franciză, la doar 6 luni de la lansarea oficială a proiectului.

Cu o suprafaţă de 36 metri pătraţi, magazinul Gerovital este amplasat în incinta Centrului Comercial VIVO Pitești. Suma totală investită în lucrările de proiectare şi amenajare a noului spaţiu este de 50.000 Euro, în care este inclusă și taxa de franciză.

Astfel, Farmec îşi consolidează poziţia pe piaţa din România, noul spațiu completând reţeaua de 28 de locaţii deţinute în prezent.

Primul magazin Gerovital în sistem de franciză a fost inaugurat în iunie, la Bacău.

”Pentru investitori, proiectul de francizare reprezintă o oportunitate de business însoțită de pachetul de know-how pe care îl punem la dispoziție, beneficiind de un capital de imagine al unui brand valoros, cu o tradiție îndelungată”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live cu Mircea Turdean.

Farmec oferă fiecărui francizat un pachet de know-how complet: de la consiliere și sprijin pentru deschiderea magazinului, până la tehnici de vânzare și programe de pregătire periodice despre relația cu clienții și training-uri despre produsele existente și cele nou lansate, susținându-l să devină, astfel, un membru activ în echipa celui mai mare brand românesc de cosmetice.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 236,5 milioane Lei (50,8 milioane Euro), înregistrând o creștere cu 10% față de rezultatele financiare din 2017.

În decembrie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara, 20 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu şi Râmnicu Vâlcea și 2 magazine Gerovital deschise prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *