Francize

Două francize Re/Max din Capitală fuzionează

Afaceri in franciza

Re/Max Magnum și Re/Max Estates, două francize ale Re/Max România, au anunțat că fuzionează pentru a-și consolida prezența pe piața imobiliară din București. Obiectivul este integrarea agenților din cele două birouri și a o strategie comună de dezvoltare.

În urma fuziunii celor două unități, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare și investiții, contribuind, alături de Andrei Marinescu –  unul dintre cei mai longevivi brokeri din rețeaua RE/MAX România – și de echipa extinsă administrativă a biroului RE/MAX Magnum, la dezvoltarea și extinderea birourilor.

Împreună, cele două francize au o ofertă mai variată de  produse imobiliare și de investiții. Re/Max Magnum aduce proiecte tranzacționate în exclusivitate precum Citta Residential Park, Petru Rareș Residence, Luxuaria sau White Sands.

„Ne dorim o dezvoltare accelerată și vizăm deschiderea a circa 20 de birouri până în 2025, în toate zonele Bucureștiului și cu un număr de 500 de agenți – Adrian Alexandrov, broker și proprietar al Re/Max Estates.

Noua unitate mixtă se va scinda în două divizii. Biroul RE/MAX Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenți, se va reloca din sediul actual într-o locație situată în str. Washington nr 32 (Dorobanți Capitale). De asemenea, biroul RE/MAX Magnum 2, va fi localizat în zona Timpuri Noi (Minulescu Residence), cu o echipă de 12 agenți, aflată în creștere.

Următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 și va consta în deschiderea unui nou birou, RE/MAX Magnum 3, în zona Aviației – Sos. Pipera.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari. Compania are, în prezent, peste 50 de francize și mai mult de 400 de membri. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *