Educație antreprenorială

Noi cursuri de dezvoltare antreprenorială pentru pasionații de marketing

Cei pasionați de publicitate, comunicare și marketing se vor putea înscrie la cursurile celor două programe Școala IAA de Maketing și Comunicare și MentorIAA, organizate de International Advertising Association Romania (IAA România).

Studenților le sunt dedicate două module din cadrul Școlii IAA: Fundamentele Marketingului și Comunicării și Strategie și Planificare Media.

La finalul programului, cursanții obțin o înțelegere practică, aprofundată a diferitelor nișe de marketing sau de media. Mai mult, pe lângă cunoștințe, cursanții se pot înscrie într-o comunitate de profesioniști și profesori care îi pot ajuta să își găsească locul de muncă potrivit.

Cei care au deja câțiva ani de experiență, dar care vor să să își aprofundeze cunoștințele, pot participa la cele două module: Strategie de Marketing și Comunicare Digitală și Marketing și Comunicare Strategică.

În acest an, IAA a consolidat și MentorIAA, un program de mentorat gratuit dedicat celor care studiază marketingul și comunicarea. MentorIAA presupune o relație de prietenie profesională, de la egal la egal, între un senior din industrie și un student, un schimb de experiențe reale, de la job, de idei.

Obiectivul acestui program este susținerea parcursului educațional al studentului de către mediul de business. Astfel că, stundeții sunt ajutați de mentorii înscriși în program și de organizatori pentru a lua decizii conștiente în ceea ce privește viitoarea lor carieră. 

IAA România susține demersurile de dezvoltare profesională a industriei prin schimburile de experiență non-formale și prin cursurile tip mini-MBA de la Școala IAA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *