Cariere

Softbinator Technologies își mărește business-ul prin achiziția de startup-uri tech

Softbinator Technologies, companie românească specializată în proiecte de cercetare-dezvoltare (R&D) în blockchain și Inteligență Artificială (IA), intenționează să achiziționeze startup-uri tech a căror activitate a fost afectată de criza actuală.

De asemenea, pentru a-și mări echipa, compania va recruta și 30 de specialiști IT, pe fondul cererilor recente de proiecte de cercetare din partea unor clienți externi. Compania caută specialiști IT în diverse tehnologii: Blockchain, AI, .NET, Java, mobile native (iOS și Android), React, Angular și DevOps (AWS si Azure). Precum și UI/UX Design, cu diverse niveluri de senioritate, dar și Product Managers.

Începând cu luna iunie, compania va susține și un program de internship pentru 20 de studenți. Aceștia au fost selectați în urma evenimentelor de specialitate organizate în universitățile partenere din București și Constanța. Colaborarea cu aceștia va continua din toamnă, în funcție de performanțe și disponibilitate, retenția în urma stagiilor fiind de peste 70%.

Softbinator Technologies se află în discuții cu mai mulți clienți din America de Nord, Asia și Europa pentru demararea de proiecte de cercetare în domeniile fintech, gaming și edtech.

Dorim să oferim startup-urilor care au fost puternic afectate de criza COVID-19 alternativa de a prelua echipele care au avut de suferit sau chiar întreaga afacere – Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies

Conform companiei, pandemia de coronavirus a determinat multe businessuri din întreaga lume să accelereze procesele de transformare digitală și să investească în tehnologie, iar companiile de IT din România sunt căutate pentru specialiștii de care dispun, dar și pentru oferte de preț mai atractive.

Softbinator Technologies are în prezent peste 70 de angajați și colaboratori în cele două sedii din București și Constanța. Brandul Softbinator s-a lansat în anul 2011, odată cu apariția Fundației Softbinator, și a consolidat una dintre cele mai mari comunități din industria locală de tech: evenimentele Talks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *