Cariere

Raluca Năstase intră în echipa Casei de avocatură RTPR

Noul Partener RTPR este Raluca Năstase, unul dintre cei mai experimentați avocați în real estate din România, relevă un comunicat al casei de avocatură.

Raluca Năstase devine astfel membru al echipei RTPR, alături de Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea și Alinei Stăvaru, după ce a activat 14 ani, tot în calitate de Partener, într-o altă importantă casă de avocatură din România.

Într-o perioadă cu incertitudini, expertiza semnificativă a Ralucăi în proiecte de insolvență și litigii va completa și întări competențele RTPR – Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR.

Raluca Năstase a coordonat peste 40 de proiecte din domeniul real estate, gestionând tranzacții complexe ce implică restructurări, titluri de proprietate, due diligence, litigii, construcție și dezvoltare, închiriere.

În dosarele de insolvență în care a fost cooptată, Raluca Năstase s-a remarcat ca unul dintre cei mai experimentați profesioniști, activând și ca administrator sau lichidator judiciar în proiecte în valoare de sute de milioane de euro pentru companii active în domeniul imobiliar, transporturi și farmaceutic.

RTPR este una dintre cele mai experimentate și apreciate firme de avocatură din România, recunoscută ca atare de Legal 500, Chambers și IFLR 1000 – cele mai reputate ghiduri juridice internaționale – care includ în mod constant RTPR pe primele poziții în clasamentele realizate pentru diferite arii de practică. Printre acestea se numără spețe din zona Corporate/M&A, Drept bancar și finanțări, Piețe de capital, Soluționarea disputelor, Dreptul Concurenței, Energie și resurse naturale, Real estate și Construcții, Dreptul Muncii și Dreptul Proprietății Intelectuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *