Cariere

În platforma People+Work Connect angajații concediați găsesc firme care au nevoie de expertiza lor

Platforma People+Work Connect este inițiativă globală între angajatori, bazată pe o platforma de analiză Accenture, și conectează firmele care au nevoie de angajați cu cele nevoite să disponibilizeze personal.

Platforma People+Work Connect a fost concepută de directorii de resurse umane din companiile Accenture, Lincoln Financial Group, ServiceNow și Verizon — iar Accenture a realizat-o. Lansată în doar 14 zile lucrătoare de la idee, inițiativa atrage rapid o gamă variată de companii.

People+Work Connect. Inițiativa globală între angajatori reunește firmele nevoite să concedieze sau să trimită în șomaj tehnic angajații cu acele firme are au nevoie urgentă de personal. Accesul la platformă este gratuit pentru angajatorii care doresc să se alăture și să participe.

Până în prezent, printre companiile participante se numără ADM, Baxter, Blue Apron, Cargill, Frito-lay, Lincoln Financial Group, Marriott, Mondelēz International, Nordstrom, ServiceNow, Walmart și Zenefits. Alte peste 250 de companii urmează să se alăture în cursul acestei săptămâni, iar platforma va adăuga în curând și locuri de muncă din sectorul public.

Platforma business-to-business permite companiilor care sunt bine poziționate să împărtășească rapid experiența și competențele angajaților concediați, pentru a se conecta fără costuri cu alte companii de pe platformă care caută personal. Platforma este globală și interindustrială pentru a maximiza capacitatea de a trimite persoane cu competențe similare în alte sectoare în care sunt create locuri de muncă. În cele din urmă, acest lucru va scurta ciclul complex, adesea lung al șomajului. Platforma reunește informații neconfidențiale privind forța de muncă și agregate pe categorii, cum ar fi localizarea și experiența.

Directorii de resurse umane, care operează platforma People+Work Connect, s-au reunit pentru a crea o comunitate care să ajute oamenii să se întoarcă rapid la muncă în domenii cu noi oportunități.

Prin asigurarea vizibilității în timp real a companiilor care au nevoie de oameni, scopul People+Work Connect este de a diminua impactul economic și social al virusului – Ellyn, Shook, Chief Leadership și director de resurse umane Accenture

Dacă platforma a fost creată pentru a acoperi o nevoie determinată de efectele pandemiei, ”ne așteptăm ca acest tip de colaborare să devină normă în viitor”, a spus Christy Pambianchi, vicepreședinte executiv și director de resurse umane, Verizon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *