Cariere

EA România angajează zeci de experți în tehnologie

Electronic Art România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video din România, angajează zeci de experți în tehnologie pentru divizia EA SPORTS din București.

De la programare până la roluri de leadership, artă și design, fiind incluse, printre altele, poziții de C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Technical Interface Designer, Development Director, Producer, Game Designer, Technical Artist și UX Designer sunt posturile scoase la concurs pentru pasionații de jocuri video.

Peste 1.500 de angajați români, cu roluri de la producători, ingineri de software, până la designeri sau animatori, contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocui video din lume.

Ceea ce face ca echipa EA România să fie atât de unită și atât de performanță sunt chiar lucrurile care ne diferențiază: experiențele noastre, hobby-urile și stilul de viață – Andrei Lăzărescu, Senior Producer EA SPORTS

EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat atât jocuri de mare success – FIFA, Need for Speed și UFC – cât și tehnologii inovatoare precum motorul Frostbite.

Filiala din România a devenit unul dintre cele mai mari studouri EA din lume. Echipa și operațiunile Electronic Arts din București a incorporat acum toată gama de activități specifice dezvoltării de jocuri și tehnologie – creație, execuție, programare, analiză, live management și verificare a calității.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada.

„Producem inovații cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, oferim modalități de divertisment pentru milioane de oameni. Și acum ne mărim echipa pentru a realiza și mai multe”, a spus Alexandru Chica, Studio Technical Director, EA România.

Lista completă a rolurilor disponibile în cadrul EA România include: Development Director, C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Rendering Software Engineer, Technical Interface Designer, Game Designer, Game Producer, Technical Artist, UX Designer, Online Software Engineer și Systems Software Engineer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *