Antreprenori Cariere

Certificare Business Analyst în Blockchain prin platforma Modex Academy

#stămacasă. Cu o simplă înregistrare, ca student la Modex Academy, poți accesa cursurile online, iar după examinare ai putea să obții diploma de Business Analyst în Blockchain.

Dacă sunteți pasionați de blockchain, dar nu ați avut timp, pană acum, să finalizați un curs dedicat, acum este momentul! Este necesar doar să urmați cursul online Modex Academy, dați testul la final, luați diploma, deveniți business analyst in Blockchain. 

Cum ar fi ca utilizarea blockchain-ului să fie la fel de simplă precum folosirea unui API? Rezultatul este o platformă care vă ajută să realizați primul proiect de blockchain, acum – Mihai Ivașcu, CEO și fondatorul Modex.

Dezvoltat de Modex, cursul îi ajută pe toți cei care îl urmează să înțeleagă mai bine tehnologia blockchain și care este impactul sau asupra sectorului de afaceri și a societății în ansamblu. Cei care se înscriu sunt introduși treptat în concepte-cheie ale tehnologie blockchain, criptomonede, protocoale informatice și registre distribuite.

Cursul oferă, de asemenea, o incursiune în istoria complexă a blockchain-ului și astfel puteti să descoperiți cum a evoluat de la scopul său inițial de distribuție a criptomonedelor, până la o bază pentru aplicații descentralizate, care au potențialul de a crește productivitatea în mai multe sectoare industriale și de a crește calitatea vieții, în general. 

Cursul de Business Analyst al platformei Modex Academy, pe care îl poți accesa aici https://modex.tech/academy/ , a fost conceput intenționat pentru persoane fără pregătire tehnică, urmărind să facă blockchain-ul înțeles pentru oricine.

Modex este o companie care facilitează adopția blockchain-ului, simplificând radical implementarea tehnologiei pentru a oferi companiilor siguranță și inovație. Încă de la început, Modex a fost proiectat ca o infrastructură blockchain enterprise “la cerere”. Modex Blockchain Database se adresează companiilor care sunt nemulțumite de contractele scumpe de consultanță și perioadele lungi de dezvoltare. Acum vă puteți securiza și partaja datele fără a le oferi altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *