Pe lângă abonamentul medical și la săli de sport, cel mai nou beneficiu extra-salarial pe care companiile îl pot oferi angajaților este abonamentul la dentist. Prin IziDoc, angajații pot alege dintr-o rețea de peste 200 de dentiști, cu un cost de până la 29 de euro pe an.
Diana Enăchescu, fondatoarea IziDoc, a investit în platforma de beneficii dentare 50.000 euro, alături de doi parteneri unul fiind medic dentist și trainer în domeniul stomatologic, iar cel de-al doilea activând la nivel european în domeniul vânzărilor de materiale stomatologice.
Abonamentul oferă o serie de beneficii clienților, de la reduceri și gratuități, până la opțiunea de a alege medicul dentist în funcție de proximitate, experiență, discount-urile oferite și prețurile practicate.
De asemeea, IziDoc oferă și educație dentară constantă despre importanța îngrijirii regulate a sănătății dentare.
Angajatorii urmăresc să aibă angajați sănătoși, zâmbitori, conștienți de importanța prevenției dentare și motivați pentru performanță – Diana Enăchescu.
Companiile care oferă în prezent angajaților abonamentul IziDoc sunt din domeniile IT, financiar și energie.
Înainte de a deveni antreprenor, Diana Enăchescu a lucrat 14 ani în cadrul companiei globale de consultanță A.T. Kearney, precum și în industria pharma.
Statistici realizate la nivelul Uniunii Europene arată că România este la coada clasamentului privind cheltuielile per capita pentru serviciile stomatologice. Pe de altă parte, se clasează pe primele locuri în privința problemelor dentare, 80% dintre români confruntându-se cu asemenea afecțiuni.
Un studiu privind sănătatea orală în țările UE arată că doar 30% dintre români au dantura naturală completă, față de media din țările nordice, care depășește 50%.
Abonamentul IziDoc
Angajații pot alege din 200 de medici dentiști | IziDoc oferă informații practice pentru o bună educație dentară |
Costă 29 de euro pe an | Abonații își pot alege medicul dentist după proximitate, experiență și prețurile practicate. |
O sănătate orală precară poate afecta considerabil, și pe termen lung, încrederea de sine și calitatea vieții unei persoane. Statisticile de profil arată că 16% dintre români s-au declarat stânjeniți de starea danturii lor, față de media europeană de numai 7%.
La capitolul prevenție și vizite regulate la medicul, datele arată că, în ultimele 12 luni, doar 34% dintre români au fost la un control stomatologic de rutină. Media europeană este de 57%, iar în Olanda, 83% din populație merge cu regularitate la stomatolog.
IziDoc va fi disponibil la finalul anului 2019, în București, Cluj-Napoca, Sibiu și Ploiești, și se va extinde în toate marile orașe până la jumătatea anului următor. Compania estimează că va avea 150 de clinici-partenere, cu peste 500 de dentiști, și minimum 5.000 de abonați.