Antreprenori ecommerce

Servicii gratuite de înrolare în platforma bakeronline.ro pentru afaceirile de cofetărie-patiserie

Bakeronline

Puratos România, parte a grupului Puratos – jucător global în producția de materii prime pentru industria de panificație, patiserie și cofetărie – a lansat platforma online bakeronline.ro, destinată micilor afaceri din domeniu.

Până la finalul anului, platforma își propune să adune o comunitate de peste 100 de producători care să aibă magazine virtuale active și să genereze vânzări de cel puțin un milion de lei.

Platforma facilitează și planificarea și managementul stocurilor, în paralel cu reducerea pierderilor, astfel încât fiecare producător să își poată gestiona mai ușor comenzile. Afacerile care se înscriu pe platformă beneficiază și de informații despre administrarea unui magazin online și de consultanță în promovare și marketing.

Până la 31 august, toți cei care se înscriu pe platformă au costuri zero de funcționare. După această dată, costurile cu magazinul online de pe bakeronline vor fi de 200 de lei pe lună.

Asigurăm clienților noștri servicii digitale ușor de înțeles și de integrat în noua rutină, tocmai pentru ca ei să se poată concentra pe redresarea și dezvoltarea businessului – Gabriela Bereș,  Director Regional Europa Centrală și de Est în Grupul Puratos

Pentru clienți, avantajul este faptul că au acces la mai multe informații despre produsele pe care le comandă – pot vedea întreaga ofertă și varietate „expusă“ online, pot afla mai multe informații din descrierea fiecărui produs, pot afla despre alergenii din compoziție și pot fi mai receptivi la promoțiile oferite de fiecare producător. La final, au opțiunea de a plăti online și de a alege dacă să își ridice comanda sau să opteze pentru livrare la domiciliu.

Investiția inițială în platforma online se ridică la 30.000 euro și este probabil că, pe măsura ce clienții vor accesa din ce în ce mai mult serviciile acesteia, va fi nevoie de noi investiții în perioada următoare.

Grupul Puratos este unul dintre cei mai importanți producători globali de materii prime inovative, cu expertiză în aplicaţii finite pentru industria de panificaţie, patiserie şi ciocolaterie. Compania a fost fondată în Belgia în 1919, cu sediul central la Bruxelles, are peste 9.000 de angajaţi în 71 de ţări, deține 63 de unităţi de producţie şi 88 de centre de inovaţie, oferind clienților ingrediente calitative și nutritive adaptate cerințelor locale. Produsele Puratos sunt comercializate în peste 100 de ţări.

Puratos România oferă materii prime pentru sectorul alimentar şi servicii specializate clienților săi din sectorul industrial, artizanal și retail printr-o reţea de 12 filiale la nivel național şi prin cele două centre de inovație, din București și Cluj-Napoca, destinate testării de produse și ingrediente inovatoare. Compania a fost înființată în anul 1995, în București, având în prezent o unitate de producție în județul Ilfov, cu trei linii de producţie distincte (linie de margarină, linie de mixuri pentru patiserie şi brutărie, respectiv o linie pentru umpluturi cu fructe, creme pe bază de apă și glazuri) şi 150 de angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *