Antreprenori

Rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu se extinde în Brașov și Iași

Rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu se va extinde anul acesta prin trei canale: investiții proprii într-o nouă clinică în Cluj-Napoca, prin francize și prin abonamentul corporate pentru angajați.

Prin parteneriatul cu francize.ro, Clinicile Dentare Dr. Leahu vor deschide, în sistem de franciză, două clinici noi: în Brașov și Iași. Cele două noi piețe au fost alese din punct de vedere geografic, pentru a facilita clienților din Moldova și Brașov accesul mai rapid și mai ușor la clinicile dentare Dr. Leahu.

În 2018 compania a deschis prima clinică în parteneriat cu francize.ro, în Pitești, iar anul trecut în Oradea. Investiția inițială se ridică la 600.000 euro pentru amenajări echipamente și dotare inițială. Partenerul local va trebui să investească 20% din această sumă.

Când alegem partenerul local nu căutam un investitor, ci un om care să fie implicat sută la sută în acest proiect – Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dr. Leahu.

Pe lângă dezvoltarea și extinderea clinicilor, rețeaua va oferi angajaților companiilor un abonament la dentist ca beneficiu extrasalarial. Angajatorii vor putea alege între două pechete de abonamente: de 0,99 euro și 4,99 euro. În care vor fi incluse servicii precum consultații sau radiografii gratuite.

În acest moment, rețeaua numără șapte clinici în București și câte una în Pitești, Timișoara, Turda, Constanța și Oradea. La sfârșitul anului trecut, dr. Ionuț Leahu a inaugurat trei clinici, în urma unei investiții totale de 3,7 milioane de euro și a ajuns la un total de 86 de scaune distribuite în centrele din țară.

Vedeți ce a declarat dr. Ionuț Leahu la emisiunea Adevărul Financiar Live

Pentru anul 2020, antreprenorul estimează creșterea cu 45% a cifrei de afaceri, față de anul trecut, de la 50 la 72,2 milioane lei. De asemenea, crește și suma alocată pentru investiții, de la 23 la 25 de milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *