Antreprenori

Proprietarii 5 to go au deschis Cereal Crunch 2

Radu Savopol și Lucian Bădilă, proprietarii lanțului de cafenele 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar Utopia Coffee Bar, au deschis a doua locație Cereal Crunch din București.

La trei luni din momentul preluării businessului Cereal Crunch, proprietarii 5 to go, cărora li s-a alăturat Andrei Alecu, au deschis cel de-al doilea cereal bar din București, pe strada Hristo Botev nr. 1.

Cereal Crunch a venit cu un design cool și modern care să sublinieze ideea de experiență, aducând culoare și simboluri grafice care să echilibreze amploarea spațiului – Radu Savopol, cofondator 5 to go

Conceptul, inaugurat pe piața românească în urmă cu doi ani, înseamnă un meniu construit în exclusivitate pe bază de cereale. Acesta include peste 100 de tipuri de cereale din toate colțurile lumii, 16 tipuri de lapte și peste 20 de toppinguri, precum și sucuri, cafea sau smoothie.

În noiembrie 2019, businessul Cereal Crunch a fost preluat de Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatori ai celui mai mare lanț de cafenele din România, 5 to go, și Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar.

Pentru anul în curs, obiectivele sunt de a ajunge la cinci francize, deschise în marile orașe din România, dar și în afara țării. Pentru cele două locații deschise, se estimează, în 2020, o cifră de afaceri de aproximativ 350.000 euro. În primele zile de la deschidere, peste 350 de vizitatori au venit să testeze produsele în noua locație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *