Antreprenori

Platforma Izidoc democratizează accesul la medicul dentist

Diana Enăchescu, fondatorul platformei de beneficii IziDoc, a identificat oportunitatea apariției unui serviciu care să acopere segmentul sănătății dentare și a creat instrumentul pe care angajatorii îl pot adăuga în pachetele salariale: platforma IziDoc.

Pentru că, pe o piață în continuă creștere, cum este aceea a beneficiilor extrasalariale, abonamentul la stomatolog rămâne de multe ori neacoperit ca ofertă din partea angajatorilor, Diana Enăchescu s-a gândit că este nișa potrivită pentru a dezvolta o afacere digitală.

Chiar dacă unii angajatori au inițiat contracte directe cu câte o clinică dentară, prin care angajații primesc discount-uri la prețurile practicate, limitarea acestora la un singur furnizor nu răspunde îndeajuns nevoilor, diferite, ale angajațior.

Abonamentul dentar IziDoc vine în ajutorul angajaților cu o soluție care democratizează accesul la medicul dentist, oferind opțiuni variate de zone și prețuri. Au fost adăugate informații despre medici și clinicile acestora, astfel încât abonații să poată alege cu încredere, în deplină cunoștință de cauză, dintr-o piață aglomerată, cea a serviciilor de stomatologie, exact ceea ce li potrivește.

Companiile care oferă în prezent angajaților abonamentul IziDoc provin mai ales din domeniile IT, financiar și energie. Fiind un beneficiu extrasalarial nou pe piață, Diana Enăchescu spune că există o mare deschidere din partea angajatorilor din București, Cluj-Napoca, Sibiu și Ploiești, dar și din alte orașe din țară, să ofere abonamentul la dentist angajaților, ca o completare a pachetului medical la marile clinici private. Tocmai de aceea consideră ca fiind realistă cifra de 5.000 de abonați ca țintăpe care și-a propus-o pentru sfârșitul acestui an.

Din experiența de până acum, angajatorii care oferă abonamentul la dentist salariaților au înțeles importanța protejării sănătății dentare a angajaților lor – Diana Enăchescu, fondator IziDoc

În Romania, pacienții au, în general, o singură opțiune, să plătească integral serviciile stomatologice, în cadrul cabinetelor private. Abonamentul IziDoc, care funcționează ca beneficiu extrasalarial neimpozabil, le oferă abonaților posibilitatea să își aleagă de pe platforma de beneficii dentare medicul dentist conform criteriilor proprii. Astfel, aceștia pot alege după criterii de proximitate, profesionalism al medicilor, notorietatea serviciilor medicale oferite în cadrul unității de stomatologie respective. La care se adaugă criterii mai simple, directe, precum prețuri și discounturi.

De altfel, clinicile și cabinetele medicale partenere IziDoc sunt selectate după criterii de calitate profesională și distribuire geografică. Platforma oferă toate aceste informații, dar este și o sursă de educație dentară, în scopul conștientizării importanței îngrijirii regulate a denturii.

Rețeaua cuprindea la finalul anului 2019 orașele București, Cluj-Napoca, Sibiu și Ploiești. Până la jumătatea anului în curs, Diana Enăchescu estimează că va avea 150 de clinici-partenere, 500 de medici dentiști și circa 5.000 de abonați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *