Antreprenori

LifeBox va dona 8.000 de meniuri pentru familiile copiilor bolnavi de cancer din București

Prin campania organizată cu Asociația Magic, compania de food delivery LifeBox va livra 8.000 de meniuri. Valoarea sponsorizării este de 5.000 euro lunar către două spitale din București până la sfârșitul acestui an, sumă care include valoarea meniurilor, iar diferența este donată cash.

Meniurile pregătite de LifeBox vor fi livrate începând cu această lună și conțin masa de prânz și o gustare. În fiecare săptămână, timp de patru zile, mâncarea va fi livrată prin rotație către familiile și cei care au copii internați în spitalele de oncologie pediatrică din Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Sklodowska Curie” și din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” București.

În prezent, LifeBox și Asociația Magic fac demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri și la al treilea spital din Capitală. Potrivit reprezentanților companiei, toate inițiativele care implică donarea de mâncare vor respecta o serie de reguli stricte prevăzute de unitățile sanitare.

Proiectul MagicHELP – Rețeaua Solidarității reunește familiile cu copii grav bolnavi și companiile ce pot contribui cu produse sau servicii – Radu Bălăceanu, co-fondator LifeBox.  

LifeBox oferă meniuri sănătoase, personalizate în funcție de stilul de viață al fiecărui utilizator și calibrate corect din punct de vedere kilocaloric.

Start-up-ul lansat în urmă cu peste doi ani și jumătate de către antreprenorii Radu Bălăceanu, Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar, numără o echipă formată din 70 persoane și peste 25.000 clienți unici din București, Cluj și Oradea.

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live cu Melania Medeleanu, fondator MagiCAMP

Asociaţia Magic sprijină copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora dezvoltând proiecte prin care aceștia beneficiază de produse și servicii care le fac viața mai ușoară. Pornind de la taberele MagiCAMP, special create pentru copiii cu afecțiuni oncologice, unde din 2014 până în prezent au participat 1.000 de copii, Asociația Magic a dezvoltat și alte proiecte: MagicHOME sau MagicCARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *