Antreprenori Sănătate&Farma

Lanțul Clinicile Dentare Dr. Leahu deschide simultan trei centre

Clinicile Dentare Dr. Leahu anunță deschiderea simultană a trei centre stomatologice de excelență în București, Constanța și Oradea, rețeaua fiind acum formată din 12 clinici.

Cele trei clinici care își pornesc activitatea astăzi urmează standardul de servicii dezvoltat de rețea, bazat pe toate specializările, imagistică și chirurgie ambulatorie, fiind pregătite să răspundă oricărui nivel de complexitate. Investiția totală pentru dezvoltarea conceptului de clinică integrată în cele trei locații a fost de 3,7 milioane euro.

Rețeaua este formată acum din 12 clinici situate în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, cu un total de 86 de scaune. Jumătate dintre centre au fost deschise anul acesta, urmând obiectivul principal de a duce standardul serviciilor în stomatologie  mai aproape de cât mai mulți români.

Am avut în minte, de la bun început, ideea că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală și de o experiență excepțională atunci când merge la stomatolog – Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Pe această filozofie de business, fiecare clinică din grup oferă toate opțiunile de tratament și un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice

Vezi aici emisiunea Adevărul Financiar Live cu Dr. Ionuț Leahu.

Echipa sa include în prezent peste 350 de persoane, iar angajările continuă. Într-un context dificil, în care un număr mare de specialiști care pot susține dezvoltarea este greu de integrat într-un termen scurt, Clinicile Dentare Dr.Leahu inaugurează și propriul centru de perfecționare pentru medici și asistente.

În acest an s-au adăugat peste 150 de profesioniști în Centrul de Perfecționare Dr.Leahu, care se va adresa tuturor specialiștilor din domeniu, la început de drum sau experimentați.

”Cei care au deschiderea pentru viziunea și experiența noastră cu pacientul, pot urma programul centrului, bazat pe conținut de specialitate și protocoale terapeutice aplicabile ”, precizează Diana Sali, director operațional Clinicile Dentare Dr.Leahu.

În 2018, rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu a înregistrat venituri consolidate de aproximativ 29,7 milioane lei, o creștere de 70% față de 2017 și un profit net de 2,6 milioane lei. Pentru 2019 compania estimează venituri de 48,4 milioane lei și un profit net de cinci milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *