Antreprenori Food&Beverages

Fondatorii Universum au lansat primul abonament de food delivery pe bază de abonament

Cristian Hossu și Mihai Cima, fondatorii companiei de evenimente Universum au decis un switch de activitate și au lansat Good-Food.ro, primul serviciu de food delivery pe bază de abonament.

Fondatorii companiei companiei de evenimente Universum, a cărei activitate este afectată acum, au făcut un switch rapid către o soluție prin care urmăresc două obiective: primul este cel al menținerii celor 150 de angajați ai companiei, al doilea este acoperirea unui segment încă liber pe piața serviciilor de food delivery, cel pe bază de abonament.

Astfel primul abonament economic de livrare de mâncare gătită poate onora 1.000 de abonamente săptămânale din București. Numai în primele două zile de la lansare a înregistrat un număr de 250 de abonamente.

Mutăm experiența de a hrăni peste 50.000 de oameni care participă la evenimentele nostre într-un an pe livrarea de mâncare la domiciliu – Cristian Hossu, Managing Partner, Universum

Cei doi acționari ai companiei, Mihai Cima și Cristian Hossu, au decis rapid reorientarea afacerii pentru supraviețuire, estimând ca ar fi vorba totuși despre o soluție temporară pentru a asigura salariile angajaților.

Livrarea alimentelor se face zilnic până la ora 12:30, cu mașini de transport dezinfectate și echipe de livrare cu protecție specială pe întreg procesul de distribuție. Preparatele sunt ambalate în caserole special concepute pentru a permite încălzirea ulterioară.

Meniurile sunt structurate în trei tipuri de abonamente, alcătuite din două mese zilnice, respectiv prânzul și cina. Meniul Standard (45 de lei pe zi / 225 lei pe săptămână) este potrivit pentru cei care nu au nicio restricție alimentară. Meniul Vegetarian (45 de lei pe zi / 225 lei pe săptămână) este pentru cei care nu consumă produse de origine animală. Meniul Gourmet (55 de lei pe zi / 275 lei pe săptămână) este pentru cei cărora le lipsește experiența culinară de la restaurant.

Pe website este disponibil și un meniu flexibil, care permite alegerea unuia dintre cele trei meniuri disponibile pentru fiecare zi a săptămânii, la aceleași costuri, între 45 și 55 de lei/zi.

Mâncarea este preparată în colaborare cu Lagoo Snagov, locația de evenimente a Universum. Serviciul este destinat celor aflați în autoizolare la domiciliu sau lucrează de acasă. De asemenea, pot apela și cei care doresc să ofere ajutor apropiaților de peste 60 ani sau persoanelor aflate în condițiile de risc.

Universum Events a fost înființată în 2010 și are ca principal obiect de activitate organizarea de expoziții, târguri și congrese. Compania este partenerul exclusiv în România al Catalyst Teambuilding și are licență Catalyst Global. Cele mai importante evenimente organizate sunt Internet & Mobile World (GoTech) și Bucharest Technology Week.

Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 24,7 milioane lei, în creștere de la 18,6 milioane lei în 2018. Profitul net s-a ridicat anul trecut la 1,05 milioane lei, în urcare de la 0,12 milioane lei în 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *