Antreprenori

Fondatorii Milluu își propun să garanteze proprietarilor 100% grad de ocupare

Platforma românească imobiliară Milluu, aplicație ce digitalizează întregul proces de închiriere a apartamentelor, a atras o finanțare de la Early Game Ventures, la care a mai participat și RocaX.

Prin intermediul Milluu, proprietarii beneficiază de informații despre cei care vor să le închirieze apartamentul și pot lua decizii informate. Platforma constă într-o aplicație de mobil ce pune în contact direct proprietarii de apartamente cu potențialii chiriași, acoperind întregul proces de la căutare, la stabilirea de vizionări, semnarea contractului digital și managementul recurent al chiriei.

Proprietarii au acces la profilul chiriașilor și detaliile de mutare, când se mută, cu cine, pentru ce perioadă. Cu alte cuvinte, proprietarii vor fi siguri că discută cu oameni de încredere. De asemenea, aceștia beneficiază gratuit și de asigurare de bunuri și de răspundere civilă.

Ne propunem ca în scurt timp după lansare să putem garanta proprietarilor un grad de ocupare de 100% –  Florin Stoian, CEO & Fondator Milluu

Platforma imobiliară se adresează atât proprietarilor cât și chiriașilor, care se bucură de anunțuri detaliate de apartamente, cu adrese complete și instrumente inteligente precum orientarea imaginilor pe schița apartamentului sau calcularea duratei de mers de la apartament către birou.

Milluu introduce concepte noi, precum verificarea chiriașilor și a proprietăților, asigurarea plății chiriei la timp, managementul rapid și eficient al relației proprietar-chiriaș.

Mai mult, aceștia vor beneficia prin intermediul aplicației de un canal de comunicare mereu deschis cu proprietarii putând stabili plăți recurente în aplicație. Precum și notifica proprietarul dacă există probleme de mentenanță sau când s-a plătit o factură de utilități.

Platforma Milluu este înființată şi condusă de Florin Stoian, antreprenor care anterior a fondat StarTaxi, vândută către World Com Trading în 2012 și Yellow Menu, care a primit investiții de 300.000 euro în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *