Antreprenori

Cum să dai o carieră de succes la nivel global pe un studio de yoga în România

A renunțat la o carieră de succes, chiar în momentul în care șefii îl numeau CEO pe businessul regional JTI America de Sud. Adrian Gheorghiu a decis, împreună cu soția, să revină în țară și să deschidă un studio de yoga.

Viața de corporatist internațional are partea ei de beneficii, materiale dar și personale, de bani și succes în carieră, dar și o parte mai puțin confortabilă și mai puțin glamour.

Ședințele interminabile, program prelungit de lucru plus mult timp petrecut pe aeroporturi, între două avioane, cu alte cuvinte lucruri care le răpeau din timpul prețios petrecut cu cei doi copii ai lor, i-a determinat pe soții Gheorghiu să ia o decizie radicală. Aceea de a părăsi corporația în care Adrian și-a construit o carieră de succes, JTI International – producător japonez de tutun.

S-a adăugat dorința de a se implica în comunitățile din țara noastră și de a oferi românilor din experiența lor din străinătate, și astfel a luat naștere Power Yoga România.

Yoga ne-a dat putere să ne depășim limitele și ne-a ajutat să avem relații mai profunde cu cei din jur – Adrian Gheorghiu

Membri clubului nu vin la studiul soților Gheorghiu doar pentru pentru o oră de yoga. Aceștia pot învăța, urmând cursuri speciale, cum să devină lideri atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi.

Pe lângă cursurile de yoga, abonații studioului au parte de diverse programe: de la workshopuri, programe de dezvoltare personală, până la ateliere de creație și evenimente.

Power yoga nu este un concept care ține doar de puterea fizică sau de cacitatea de a fi calm și liniștit, cât mai mult timp. Este puterea de a alege ceea ce este bine pentru tine, pentru corpul tău și pentru cei din jurul tău.

Yoga nu are vârstă, întrucât cei care vin la studio sunt copii, adulți între 25 și 40 de ani și persoane de peste 60 de ani. Datorită locației studioului, situat în zona de nord a Bucureștiului, majoritatea abonaților sunt corporatiști.

Află din emisiunea Adevărul Financiar Live detalii despre deciziile lor chiar de la soții Gheorghiu

„Străinii au fost cei care ne-au ajutat foarte mult să ne dezvoltăm acest concept de power yoga”, adaugă Adrian Gheorghiu.

Pentru investiția inițială într-o afacere, mai ales când este vorba despre o activitate care se desfășoară într-un loc fizic și nu virtual, sumele pornesc de la câteva zeci de mii de euro și pot ajunge la peste 100.000 de euro.

Prin urmare, Adrian Gheorghiu crede că este foarte important ca oricine își dorește să facă trecearea de la corporație la propriul business trebuie să se asigure că are banii necesari pentru a porni și pentru a duce businessul pe creștere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *