Antreprenori

Călin Fusu și Igor Grosu investesc 700.000 euro în e-car sharing

Calin Fusu, Neogen Capital

Proprietarul companiei Neogen Capital, Călin Fusu, împreună cu Igor Grosu, a anunțat pregătirea unui serviciu de car sharing în București, CityLink. Rețeaua va avea doar autoturisme hibride și cutie de viteze automată.

Flota va cuprinde 150 de mașini Toyota Yaris și Toyota Corolla, iar fiecare autovehicul va include și un scaun pentru copii. Călin Fusu și Igor Grosu au contribuit împreună la investiția de 700.000 euro.

„Nu suntem străini de zona de mobilitate urbană, am făcut deja un exit de succes cu Clever și avem un portofoliu extins de investiții, printre care BestJobs, Vivre, Casta, Frisbo sau Sailo”, spune Călin Fusu, CEO Neogen Capital.

Prețul pentru utilizarea unei mașini CityLink începe de la 0,6 lei/minut plus 0,8 lei/km (în funcție de tipul automobilului), cu un maxim zilnic de 140 de lei. Prin intermediu opțiunii “Park & Keep”, CityLink permite și rezervări de lungă durată, până la mai multe zile consecutiv, în funcție de nevoile utilizatorului.

„Prin utilizarea unor mașini hibride contribuim activ la reducerea poluării – Igor Grosu, CEO CityLink.

Fiind vorba de autovehicule hibride, utilizatorii vor beneficia și de parcare gratuită în toate parcările administrate de municipalitate, indiferent de timpul de staționare.

Serviciul este disponibil printr-o aplicație mobilă dedicată și poate fi utilizată și de telefoanele cu Android și cu Apple. Plata are loc automat și se realizează exclusiv prin intermediul aplicației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *