Antreprenori

Aplicația KeysFinder oferă gratuit informații despre companiile din România

Prin aplicația KeysFinder antreprenorii și angajații români au acces gratuit la o multitudine de informații despre companiile din România.

Aplicația oferă accesul rapid la informații precum o serie de indicatori de solvabilitate, lichiditate, profitabilitate sau detalii despre proceduri de insolvență și dosare în justiție, care vin în completarea datelor cu caracter  general despre entitățile economice din România.

De asemenea, KeysFinder oferă acces la date agregate din surse multiple, direct pe dispozitivele mobile. Reprezentanții mediului de business pot verifica clienții, furnizorii sau competitorii și pot identifica din timp eventualele probleme. Astfel, se reduce și se evită riscurile care pot apărea în derularea unui contract comercial.

În KeysFinder sunt prezente șapte secțiuni: Informații Generale, Financiar, Grafice, Risc, Industrie, Juridic și Incidente de Plată. În cadrul acestor secțiuni pot fi vizualizate date cheie despre o serie de indicatori de solvabilitate, lichiditate și eficiență, profitabilitate și productivitate, proceduri de insolvență, dosare în justiție, informații financiare, datorii la bugetul de stat, poziționare în sector. Precum și un sumar macroeconomic.

KeysFin si-a propus să contribuie activ la un mediu de business responsabil și la o dezvoltare sustenabilă a afacerilor românești  Roxana Popescu, Managing Director KeysFin

Cea mai mare parte a informațiilor oferite sunt gratuite pentru cei care își creează un cont în aplicație. Informațiile complexe furnizate contra cost sunt semnalizate prin butonul „Cumpără“. Creditele necesare sunt precizate în dreptul butonului – între 1 și 20 de credite pentru fiecare acțiune contra cost.

În ceea ce privește costul creditelor, utilizatorii pot achiziționa 40 de  credite pentru cinci euro, 60 de credite pentru șapte euro sau 90 de credite pentru 10 euro. Aceștia vor primi credite gratuite în contextul campaniilor și promoțiilor anunțate în aplicație sau dacă recomandă aplicația și altor utilizatori.

Aplicația mobilă centralizează date despre companiile locale, din ultimii trei ani, de la Registrul Comerțului, Ministerul de Finanţe, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Monitorul Oficial, Ministerul Justiției și portalul public al Guvernului Romaniei.

KeysFin oferă servicii  de informatii de afaceri despre firmele din România și din străinătate prin intermediul unor instrumente dedicate. Cu peste 500 de clienți, KeysFin este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de business information din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *