99CreativeWomen

Creșterea afacerii cu ajutorul Millenials Non-Executive Board

Pregătirea unei noi generații de lideri se poate face și prin implicarea directă a acestora în deciziile Consiliului de administrație, așa cum ne arată Ramona Jurubiță, Country Manager al KPMG România și Moldova.

Ramona a preluat mandatul de Managing Partner al KPMG România și Moldova în octombrie 2018, mandat prin care contribuie nu doar la consolidarea poziției KPMG, dar și la conturarea unui mediu socio-economic puternic și sustenabil.

„La momentul la care am preluat mandatul, în octombrie, 2018, mi-am dorit să ascult și vocea tinerei generații, motiv pentru care am lansat proiectul Millenials Non-Executive Board”, spune Ramona Jurubiță.

Board-ul funcționează după aceleași principii precum cel executiv, fiecare membru având posibilitatea de a contribui cu idei și inițiative care să îmbunătățească atât afacerea KPMG, cât și experiența angajaților. Cum media de vârstă în KPMG este de 26 de ani, proiectul a fost foarte bine primit de tineri, care și-au luat în serios misiunea.

Dublu-licențiată în Finanțe și în Drept  și una dintre cele mai intfluente femei de afaceri din România, Ramona a fost surprinsă de răspunsurile primite la lansarea noului Board.

„Am fost impresionată de reacția pozitivă la anunțul intern, de calitatea aplicațiilor trimise, de încrederea acordată companiei și partenerilor.

Fiecare dintre colegii implicați în acest program a preluat o temă de pe agenda Board-ului Executiv și a adus o viziune nouă, diferită, care vizează elemente de strategie pe termen mediu și lung a KPMG”, spune Ramona Jurubiță. Ea arată și  că momentul de „aha!” avut a fost atunci când au realizat că pot fi chiar mai îndrăzneți cu anumite elemente ale strategiei de business și resurse umane.

„Prin intermediul Millennial Non-Executive Board am reușit să ajustăm o serie de abordări pe care le aveam la nivel de strategie de promovare a brand-ului KPMG”, explică Jurubiță.

Șefa KPMG România este și președintele Consiliului de Administrație al Investitorilor Străini și reprezintă Consiliul în cadrul Coaliției pentru Dezvoltarea României, ce reunește numeroase organizații de afaceri care pledează pentru politicile de creștere durabilă.

Ramona Jurubiță coodonează guvernanța și strategia grupului de firme KPMG din România, din funcția de Country Managing Partner. KPMG face parte din grupul Big Four, are 207.000 angajați la nivel global și o cifră de afaceri de aproape 29 miliarde dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *