99CreativeWomen

Factorul X al pălăriilor din New York

Povestea brandului DeCorinaHats a început în anul 2017, când Corina Leca a decis să își transforme visul din copilărie într-un adevărat business.

Pasionată încă de mică de pălării și de eleganța ce o dădeau mereu unei ținute, Corina Leca a început din copilărie să confecționeze pălării doar cu mașina de cusut a mamei și bunicii sale.

„Auzisem că atunci când ai un vis tot universul participă la împlinirea lui. Acum trăiesc din plin acest lucru și este și o confirmare că îmi împlinesc destinul”, povestește Corina Leca.

Pornind cu o investiție inițială de 50.000 de euro pentru amenajarea atelierului și producția primelor pălării, în următorii doi ani costurile au ajuns la 150.000 de euro care au fost investiți în chiria atelierului, precum și în cumpărarea de echipamente necesare pentru diverse material mai prețioase, care sunt lucrate doar pe anumite mașini. Iar acum, după doar doi ani de activitate, Corina se așteaptă la venituri de peste 100.000 de euro.

Antreprenoarea mărturisește că cea mai bună decizie luată în primăvara acestui an a fost înscrierea la unul dintre cele mai importante târguri internaționale de modă- Coterie New York, care a avut loc pe 15-17 septembrie, ajungând ulterior pe lista de preferințe a organizatorilor târgului.

Organizatorii târgului m-au vizitat la atelier și, fiind foarte încântați de ce fac, m-au numit “Factorul X” al acestei ediții

În luna august, antreprenoarea a realizat o colecție special pentru New York, de 20 de pălării, care au putut fi vizionate într-un showroom vizitat de mulți stiliști internaționali. În doar o lună, pălăriile DeCorinaHats au devenit deja celebre la evenimentele din cadrul New York Fashion Week.

„Suntem îndrăgostiți de pălăriile tale! Atrag o mulțime de clienți în showroom, iar stiliștii clebrităților nu se mai satură de ele!”, a spus agenta showroomului din New York.

Participarea la târgul de la New York îi oferă Corinei noi perspective de parteneriate cu cumpărători din New York și cu alți peste 80 de cumpărători din toată lumea.

Designerul realizează pălării atât pentru femei cât și pentru bărbați. Deși are clienți din toată lumea, marea majoritate sunt din România. De altfel, deocamdată cei mai mulți clienți ai brandului DeCorina Hats sunt femei.

Până în prezent, Corina Leca a realizat câteva sute de pălării, iar prețul pentru o pălărie DeCorina Hats începe de la 130 euro și poate ajunge și până la 440 euro. Puteți cumpără și proba virtual pălăriile Corinei pe site-ul ei oficial pentru a vedea care este pălăria potrivită pentru fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *