99CreativeWomen

Andreea Petrișor: Experiențe culinare înainte de mâncare

Andreea Petrișor este, din 2019, noul Managing Director al platformei de comenzi și livrări de mâncare Delivery Hero, prezentă în România prin operațiunile FoodPanda și HipMenu.

Deciziile luate în ultimul an s-au reflectat în rezultatele de business pe care le-a înregistrat, și anume triplarea numărului de comenzi, creșterea numărului de restaurante listate pe platformă (peste 1500 în prezent, dublu față de anul trecut), dar și îmbunătățirea timpilor de livrare pentru clienți. De exemplu, la jumătatea acestui an, media națională a timpului de livrare era de 30 de minute, cu o treime mai puțin față de 2018, în condițiile în care traficul din marile orașe a crescut în tot acest timp.

Pentru noi, inovația nu reprezintă reinventarea roții, ci separarea fiecărei activități în acțiuni mai mici pe care să le facem perfect – Andreea Petrișor

De la CEO la livrator, scopul brandului nu este doar să livreze mâncare, ci să ofere o experiență culinară accesibilă pentru fiecare român. Aducând schimbări punctuale acolo unde a fost nevoie, au descoperit modalități de a fi mai buni și de a-și îmbunătăți performanțele ca echipă și ca business, după cum povestește Andreea Petrișor.

Având un scop bine definit, în ultimul an s-au axat pe extinderea operațiunilor în mai multe orașe din toată țara. Momentan sunt prezenți în 15 orașe și vor continua acest proces accelerat. Pentru a crea o experiență accesibilă, au reușit să construiască parteneriate solide care au permis setarea valorii minime a unei comenzi la 14,99 lei.

Mizează pe diversificarea serviciilor oferite, prin abordarea mai multor nișe de business. De curând, au lansat noul serviciu pilot de Coffee Delivery – un produs despre care sunt convinși că va avea succes mai ales în zonele office. De asemenea, pornind tot de la nevoile clienților, au încheiat un parteneriat cu o companie din Suedia care a deschis un hub local pentru scutere. S-au îndreptat către această opțiune deoarece piața din România nu este suficient de dezvoltată în această direcție, după cum explică Andreea Petrișor.

A ocupat în ultimii nouă ani funcția de project manager în cadrul companiei de consultanță Roland Berger. Este locul din care a coordonat echipe mari în proiecte locale și internaționale dintr-o gamă extinsă de industrii. A absolvit, în 2010, ca șefă de promoție European Business School din Londra și a obținut un MBA în cadrul INSEAD, în 2015.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.