99CreativeWomen

A 9-a cea mai creativă agenție din lume

Rogalski Damaschin Public Relations este singura agenție de PR din România care, în 2019, intră în topul creativității la nivel internațional, conform Global Creative Index realizat de Holmes Report.

Potrivit clasamentului, agenția ocupă poziția a 9-a în topul celor mai creative agenții din lume în 2019, scorul fiind corelat cu numărul de angajați.

Regional, Rogalski Damaschin Public Relations se află în top 5 cele mai creative agenții din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).
Global Creative Index este un clasament de referință pentru industria de PR la nivel mondial și analizează campanii și agenții câștigătoare în peste 25 de competiții din întreaga lume.

Totodată, Rogalski Damaschin PR aniversează o decadă în acest an. La 10 ani de la înființarea agenției, Eliza Rogalski a ales să marcheze momentul cu mai puțin fast și mai multă reflecție. ”Am inițiat un proiect care ne-a ajutat să înțelegem de ce am avut succes în acești 10 ani, de ce nu ne-au ieșit toate ideile și încercările și ce avem de făcut pentru ca în următorii 10 ani să ne menținem acest standard”, spune fondatoarea.

Proiectul a presupus un audit intern al satisfacției echipei față de modul cum este condusă agenția și cum se raportează la așteptările de carieră ale angajaților. De asemenea, a însemnat o repoziționare care va fi anunțată în curând.

”Acesta a fost proiectul de care părea că nu aveam nevoie și de care s-a dovedit în cele din urmă ca aveam cea mai mare nevoie”, spune Eliza Rogalski. Ca rezultat, climatul intern a fost împrospătat și dinamizat, iar relațiile cu clienții au fost reașezate. Acest audit i-a reamintit că întotdeauna contează perspectiva din care vezi lucrurile, iar dacă schimbi unghiul din care privești realitatea, vei descoperi ceva nou.


Creativitatea este starea de disconfort în care se nasc ideile.

Eliza Rogalski este unul dintre cei mai apreciați și respectați specialiști de comunicare din România, cu 15 ani de experiență în strategie de comunicare. Agenția de PR pe care ea a fondat-o în  2007 a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 3,2 mil. euro.

Fondator al Rogalski Damaschin Relații Publice și creator al mai multor campanii de PR premiate la cele mai importante competiții de comunicare din lume – Effie, Cannes, Eurobest, SABRE, IPRA și European Excellence Awards, conducând o echipă de două ori distinsă cu titlul de “Agenția de PR a Anului” și “IAA Excellence Awards”, Eliza Rogalski are o înțelegere profundă a lumii de afaceri, cu expertiză puternică în comunicarea internă, employer branding, comunicare de criză, media relations, CSR si managementul reputației.

Eliza Rogalski a absolvit Chartered Institute for Public Relations (CIPR Londra) și Berlin School of Creative Leadership.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *