Acum, Adevărul Financiar LIVE: De vorbă cu Loredana Butnaru (Miele România), despre viitorul online al electrocasnicelor de lux

Loredana Butnaru a făcut parte din echipa Gorenje România, unde a ocupat poziția de Executive Director FOTO: Miele România
Miele - producător, distribuitor și retailer de electrocasnice premium - anunța recent un parteneriat cu platforma de comerț electronic eMag. Cât de bine se împacă însă un brand crescut tradițional în showroom cu online-ul? Aceasta-i întrebarea la care răspunde Loredana Butnaru, numărul unu din compania numărul unu în producția de electrocasnice premium la nivel mondial.

Loredana Butnaru este director de vânzări în cadrul Miele România reprezentanța locală a liderului în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial. Ocupă această funcție începând din martie 2013.
De pe această poziție, Loredana coordonează activitățile de dezvoltare ale brandului Miele pe piața locală.

Anterior, Loredana Butnaru a făcut parte din echipa Gorenje România, unde a ocupat poziția de Executive Director; Gorenje Marea Britanie (Londra), unde a coordonat activitățile de marketing ale companiei, de pe poziția de Marketing Director; sau Marelvi Impex, companie în cadrul căreia a deținut fucția de Executive Director.

Loredana Butnaru este licențiată în Relaţii Internaţionale, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi este absolventă a programului de MBA Româno-Canadian. De asemenea, a urmat cursuri de leadership în cadrul Universității din Ottawa, Canada.

Urmăriți dialogul cu Loredana Butnaru LIVE, pe Adevărul.ro.