TUI TravelCenter scoate în evidență rolul unei agenții de turism în alegerea vacanței perfecte

În ultimii ani, au apărut și s-au dezvoltat foarte multe agenții de turism în România, astfel că poate fi dificil pentru o persoană să aleagă firma potrivită de la care să cumpere biletele de vacanță. Companiile din acest domeniu se întrec în oferte de nerefuzat, prețuri extrem de mici și destinații cât mai diverse pentru a atrage turiștii, dar este important de știut că există și cazuri în care promisiunile nu devin realitate.

S-a întâmplat de foarte multe ori ca în mass media să apară știri despre anumite agenții de turism “fantomă” care au păcălit sute de clienți cu privire la pachetele turistice puse la dispoziție și apoi au dispărut fără urmă. De aceea, pentru a evita astfel de situații nefericite și pentru a avea parte de o vacanță lipsită de griji, specialiștii TUI TravelCenter recomandă tuturor clienților să țină cont de câteva sfaturi utile când optează pentru o anumită agenție de turism.

Verificați dacă agenția are acreditare
Este primordial ca agenția de turism să dețină o licență valabilă emisă de Autoritatea Națională pentru Turism sau de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. De asemenea, trebuie să aibă o poliță valabilă privind asigurarea turiștilor în cazul insolvabilității sau falimentului.

De cele mai multe ori, agențiile de turism sunt membre ale unor organizații de profil, cum ar fi ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism) sau agenții acreditate IATA (Asociația Internațională a Transporturilor Aeriene). Este bine să verificați și aceste aspecte, pentru că oferă mai multă siguranță în ceea ce privește calitatea serviciilor.

Căutați cât mai multe informații despre agenție de turism înainte de a apela la serviciile sale
Internetul este un ajutor de nădejde în acest sens, pentru că puteți găsi lucruri importante și interesante pe forumuri, bloguri sau în articolele de presă din mediul online. Pe de-o parte, aveți ocazia să vedeți care este comunicarea oficială a agenției, cum sunt prezentate ofertele și ce destinații de vacanță are în portofoliu. De cealaltă parte, puteți afla ce spun alte persoane despre firmă și care sunt opiniile clienților care au cumpărat deja bilete și pachete turistice de la ea.

Feriți-vă de ofertele “senzaționale”
În general, când o agenție scoate în față promoții și prețuri prea bune ca să fie adevărate, este foarte posibil să nu fie reale. De asemenea, chiar dacă sunt corecte, turiștii pot întâmpina pe parcurs tot felul de probleme: agenția să nu livreze la timp banii către tour-operatorul din străinătate sau condițiile de cazare și facilitățile promise la început să fie total diferite la fața locului. Agențiile de turism importante mizează în primul rând pe calitate, nu neapărat pe prețuri mult prea mici.

Alegeți o agenție de turism cu vechime
Cu cât firma are mai multă experiență și vechime în domeniul turismului, cu atât mai sigură este pentru potențialii clienți. În plus, o agenție de turism importantă pe piața de profil din țară are un personal calificat, cu un nivel ridicat de pregătire, astfel încât să poată oferi toate informațiile și sfaturile de care clienții au nevoie.

Agenția de turism TUI TravelCenter este un exemplu perfect în acest sens, pentru că de cinci ani oferă românilor serviciile și beneficiile brandului internațional TUI. Datorită profesionalismului, seriozității și atenției la detalii, compania a reușit să ajungă în topul celor mai apreciate agenții de turism din țară, dovadă fiind milioanele de clienți din fiecare an.

De-a lungul timpului, TUI TravelCenter a arătat că poate satisface chiar și cele mai complexe cereri de servicii turistice, pentru că oferă o varietate de pachete și sejururi, de la city break-uri în cele mai importante orașe ale lumii, vacanțe exotice în Thailanda sau Maldive, până la concedii de vis în Turcia sau Grecia.

Misiunea angajaţilor TUI TravelCenter este de a aduce bucurie în viața clienților săi și de a obține respectul și fidelitatea lor, oferindu-le vacanțe de cea mai bună calitate. Pentru mai multe detalii și informații suplimentare despre destinațiile și promoțiile puse la dispoziție de TUI TravelCenter accesați pagina oficială a companiei.