Românii care vor să scoată bani din pariuri online trebuie să știe asta

Elena Deacu 13-10-2017
Nu există nici o formulă sau sistem care îi poate asigura jucătorului un profit de pe urma pariurilor sportive și a jocurilor de noroc în general și nici ponturi 100% sigure, indiferent de ce spune vânzătorul. În același timp, nu există parior care să nu aibă luni în care pierde mai mult decât câștigă, oricât de priceput și experimentat ar fi. Spre deosebire de amatori, cei care trăiesc din pariuri au ca scop obținerea unui profit pe termen lung și nu vizează niciodată îmbogățirea rapidă.

Am preluat cele mai utile sfaturi de la pariorii profesioniști din întreaga lume și le vom prezenta în cele ce urmează, însă nu trebuie să crezi că vei da în mod cert lovitura dacă le aplici cu sfințenie, ci mai degrabă că îți vei mări șansele de a deveni un parior iscusit.

Nu paria mai mult de 10% din venituri. Chiar dacă îți permiți să pierzi mult mai mult de atât, casele de pariuri online de top și comunitatea pariorilor din România ne recomandă să ne încadrăm în această marjă pentru a ne asigura că pariem responsabil și că viața noastră nu va fi afectată în nici un fel de rezultatele pe care le vom avea. Totodată, specialiștii ne-au indicat faptul că depășirea acestui prag poate pune o presiune suplimentară asupra pariorului, lucru care îl va împiedica să ia cele mai bune decizii în anumite momente cheie.

Nu miza în mod haotic, respectă o strategie cumpătată. Am vorbit în trecut despre strategii pentru gestionare a mizelor la pariuri sportive, însă trebuie să revenim asupra acestui aspect extrem de important. Uită de strategii sinucigașe de genul Martingale și Fibonacci și mergi pe mână celor sugerate în articolul menționat mai sus. Reține, nu trebuie să încerci să inventezi roata, ci să încerci să introduci în stilul tău de joc cât mai multe elemente provenite din sfera pariorilor profesioniști.

Înregistrează-te la mai multe agenții. Dacă te limitezi numai la o singură agenție de pariuri sportive online nu faci deloc bine, întrucât nu poți profita de cele mai valoroase cote din piață și astfel pierzi câteva procente la fiecare câștig. Poate că inițial nu ți se va părea mult, însă pe termen lung, dacă pariezi de fiecare dată la operatorul care îți propune cele mai mari cote, vei vedea că profiturile tale se pot dubla la sfârșit de lună.

Recenziile detaliate ale operatorilor de top pot fi găsite pe site-ul de pariuri online care găzduiește cea mai mare și mai activă comunitate de pariori de la noi din țară.

Setează-ți așteptări realiste. Dacă vrei să te îmbogățești peste noapte din pariuri sportive online, nu vei face altceva decât să-ți micșorezi în mod dramatic șansele de câștig. Cu cât ai mai multă răbdare și așteptări mai realiste, cu atât ai mai multe șanse să eviți falimentul și să tinzi spre realizarea unui profit. Gândește-te că pariorii profesioniști se mulțumesc cu un profit de 5% din rulajul efectuat. Așadar, elimină biletele kilometrice și joacă numai pariuri individuale.

Vezi rezultate live direct online de la zeci de mii de meciuri de fotbal din întreaga lume!

Analizează meciurile cu seriozitate. Dacă nu ai timp, nu te grăbi să pariezi. Anumiți pariori de top își petrec ore bune, zile sau chiar săptămâni analizând diverși factori înainte de a plasa un pariu. Ba mai mult decât atât, anumiți profesioniști dispun de soft-uri care le ușurează munca, efectuând zeci de mii de calcule după fiecare meci. Dacă tu crezi că este suficient să vezi ultimele rezultatele ele echipelor pe care vrei să pariezi și poziția lor din clasament pentru a câștiga, înseamnă că încă nu ai înțeles cu ce se mănâncă acest fenomen. Uită de vânzătorii de ponturi care îți promit marea cu sarea, afișând tot felul de probe falsificate pentru a te convinge să plătești și inspiră-te din analizele și pronosticurile gratuite specialiștilor care dau dovadă de transparență pentru a avea un punct de plecare.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!