Pizza a la Teodorovici, cu extra topping: cât te costă să lași un bacșiș după rețeta ministrului Finanțelor

Teodorovici a declarat ieri că persoanele care livrează pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacşiş, dar numai dacă este lăsat la firma unde acestea lucrează, cumpărătorul având obligaţia să se deplaseze la acea locaţie pentru a le fi eliberat bonul fiscal FOTO: AFP Forum
După ce ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a explicat că persoanele care vor să le dea bacşiş celor care aduc pizza la comandă trebuie să meargă la firmă pentru a primi bonul fiscal suplimentar, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a încercat pe viu metoda. Rezultatul: 65 de lei cheltuiți, două ore pierdute pe drumuri și o pizza mâncată rece.

El a povestit tot pe pagina lui de Facebook.

„În seara asta mi-am propus să testez pe bune măsurile lui Orlando (Eugen Orlando Teodorovici – n.r.). Am sunat la pizza. Mi-a zis ca vine în aproximativ 40 de minute. A venit cam în 50 de minute. I-am dat băiatului 25 de lei pentru pizza şi 5 lei să aibă bani de buzunar. I-am zis: «trebuie să-mi dai bon pentru ăştia 5 lei şi ministrul finanţelor zice că trebuie să vin cu tine la firmă». Râde. Eu îi zic că e treabă serioasă, vreau să merg la firmă să-mi dea bonul că ne leagă ăştia pe amândoi. Zice: Ok. Îl întreb dacă e cu maşina. Zice că nu, e pe scuter. Ok, iau un taxi. Îmi dă adresa. Sun la taxi. Vine taxiul. Mă costă 8 lei. Îi las 2 lei şi taximetristului, dar îi cer bon pe ei. Zice că trebuie adaptate aparatele şi că n-are de unde. Ok, aşteaptă-mă. Intru la pizza şi cer bonul pentru 5 lei. Îl iau (80 de bani se duc la Orlando). Mă întorc la taxi şi-i zic că dacă nu-mi dă bon pe bacşiş ne leagă pe amândoi. Îi zic că ar trebui să mergem la firma lui. Mergem acolo, primesc până la urmă un bon, taxiul mă duce pe urmă acasă. Drumul cu totul 35 de lei. Au trecut două ore de când am comandat pizza. Intru în casă relaxat şi mănânc o pizza rece de 65 de lei“, scrie Lăzăroiu pe reţeaua socială, potrivit Adevărul.

Teodorovici a declarat ieri că persoanele care livrează pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacşiş, dar numai dacă este lăsat la firma unde acestea lucrează, cumpărătorul având obligaţia să se deplaseze la acea locaţie pentru a le fi eliberat bonul fiscal.

Citiți mai mult despre acest subiect pe Adevărul.ro.