Marius Cădar îți dă cele mai bune sfaturi pentru bilete la pariuri câștigătoare

Atunci când vine vorba de cine este cel mai în măsură să ne ofere cele mai bune sfaturi pentru biletele noastre de la pariuri, Marius Cădar este personajul cel mai credibil din industria locală a pariurilor sportive.

Mulți indivizi se ascund în spatele diverselor nume pentru a vinde vise pe diverse site-uri și rețele de socializare, pentru ca apoi să își schimbe identitatea după prima serie de eșecuri. De câte or nu ați întâlnit postări care mai de care mai spectaculoase, care promit marea cu sarea și îmbogățirea rapidă peste noapte?

Nu același lucru se poate spune despre Marius Cădar, fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariuri sportive din România, PariuriX.com și autor al primei publicații dedicate pariurilor din România – PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE.

Prima carte dedicată pariurilor publicată în România
pariurix - adevarulfinanciar (3)

Deși studiile ne arată că peste 5% din populația României pariază în mod constant, până în data de 25 iunie 2016, nimeni nu a publicat o carte dedicată acestui subiect.

Cartea conține noțiunile de bază pe care orice parior de succes trebuie să le cunoască. Deși se adresează în primul rând începătorilor, autorul ne asigură că printre cele peste 100 de pagini, chiar și cei mai experimentați dintre pariori vor găsi informații utile și interesante.

Nu mai puțin de 700 de exemplare ale cărții PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE au fost puse la bătaie pentru a fi câștigate în mod gratuit de doritori. Pe site-ul comunității găsiți mai multe detalii despre cum puteți intra în posesia publicației.

Este unul dintre noi

În cei peste 10 ani de activitate în domeniu, Marius Cădar a fost cunoscut sub alias-ul de „admin”. În tot acest timp, fondatorul comunității a stat aproape de toți membrii care i-au solicitat ajutorul, sub o formă sau alta.

PariuriX are un forum de discuții dedicat fiecărei agenții licențiate în România, acolo unde orice utilizator poate pune întrebări, oferi sugestii sau cere ajutorul comunității în ceea ce privește soluționarea unor situații mai puțin fericite.

Cele mai importante concursuri

Cea mai activă comunitate a pariorilor din țară organizează și cele mai tari concursuri de pariuri, care pun la bătaie nu mai puțin de 10.500 RON în fiecare lună. Concursul de pronosticuri oferă premii lunare în valoare de 6.000 RON și este adresat, în special, jucătorilor de cursă lungă, care tratează fenomenul cu un grad de interes ridicat.

Concursul Biletul Zilei de pe PariuriX.com este însă probabil cel mai spectaculos și mai accesibil concurs din țară, care le oferă posibilitatea pasionaților să câștige premii în fiecare zi a lunii. Valoarea totală a premiilor lunare acordate în cadrul acestei competiții este de 4.500 de RON.

Marius Cădar a încheiat parteneriate cu cei mai buni operatori licențiați în țară, iar aceștia sponsorizează în momentul de față aceste concursurile de categorie, care generează un interes sporit din partea celor mai buni tipsteri autohtoni.

Emisiune

pariurix - adevarulfinanciar (2)
Emisiunea PARIURI FĂRĂ SECRETE, moderată de fostul redactor-șef al ziarului ProSport, Florin Caramavrov, este cea mai recentă adăugire a portalului de pariuri.

Pe lângă ponturile oferite de pasionați și de membrii echipei PariuriX, emisiunea include și sugestii de ponturi venite chiar din partea legendarului fost portar al Stelei, Helmuth Duckadam – actual președinte de imagine al clubului Steaua București, dar și pronosticuri venite din partea comentatorului Digisport, Dan Ștefănescu.

De asemenea, numeroși alți oameni din fotbal se vor implica în acest proiect, care are ca scop informarea și bine-dispunerea pasionaților de adrenalină. Emisiunea se difuzează zilnic, de luni până vineri, pe canalul de Youtube al comunității. Pentru a fi la curent cu tot ce mișcă în fotbal și în pariuri, asigurați-vă că sunteți abonat pe pagina oficială de Facebook „PariuriX.com”.