Lucian Anghel, reales președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori

Lucian Anghel va conduce Consiliul de Administrație al BVB pentru următorii patru ani FOTO: Mediafax
Lucian Anghel a primit un nou mandat ca președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București, după o ședință care a durat zece ore și a întâmpinat probleme tehnice la procedurile de numărare a voturilor.

Astfel, noii membri ai Consiliului de Administrație sunt Lucian Anghel, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Cristian Micu, Octavian Molnar, Otto Naegeli, Robert Cosmin Robert Pană, Dan-Viorel Paul și Radu Toia, arată un comunicat al Bursei de Valori București. Mandatul acestora începe din luna ianuarie.

Lucian Anghel car a primit un nou mandat, de patru ani, este și director general al BCR Pensii, societate de administrare a fondurilor de pensii private şi facultative. Nominalizarea sa pentru funcția de membru în Consiliului de Adminstrație al BVB a fost făcută de BCR.

Alegerea Consiliului de Administraţie a întârziat din cauza unor defecţiuni tehnice la sistemul de numărare a voturilor, așa că s-a luat decizia ca rezultatele să fie numărate manual.

BVB administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, și furnizează o gamă variata de servicii participanților la piețele financiare.