Lucian Anghel, reales președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori

Lucian Anghel va conduce Consiliul de Administrație al BVB pentru următorii patru ani FOTO: Mediafax
Lucian Anghel a primit un nou mandat ca președinte al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București, după o ședință care a durat zece ore și a întâmpinat probleme tehnice la procedurile de numărare a voturilor.
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone

Astfel, noii membri ai Consiliului de Administrație sunt Lucian Anghel, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Cristian Micu, Octavian Molnar, Otto Naegeli, Robert Cosmin Robert Pană, Dan-Viorel Paul și Radu Toia, arată un comunicat al Bursei de Valori București. Mandatul acestora începe din luna ianuarie.

Lucian Anghel car a primit un nou mandat, de patru ani, este și director general al BCR Pensii, societate de administrare a fondurilor de pensii private şi facultative. Nominalizarea sa pentru funcția de membru în Consiliului de Adminstrație al BVB a fost făcută de BCR.

Alegerea Consiliului de Administraţie a întârziat din cauza unor defecţiuni tehnice la sistemul de numărare a voturilor, așa că s-a luat decizia ca rezultatele să fie numărate manual.

BVB administrează piețe de acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, și furnizează o gamă variata de servicii participanților la piețele financiare.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone