În România s-au vândut peste 3.200 de bilete pentru Euro 2016. Care e oraşul care dă cei mai mulţi suporteri

În România s-au vândut 3.260 de bilete pentru Euro 2016 FOTO: Guliver / Getty Images
Fotbaliştii naţionalei României vor fi susţinuţi din tribune, la meciurile de la Euro 2016, de circa 3.260 de suporteri care au achiziţionat bilete în ţară, iar jumătate din tichete au fost cumpărate de microbişti din Bucureşti.

Potrivit companiei de curierat expres DPD România, subsidiara locală a Poştei Franceze şi livratorul oficial al competiţiei UEFA Euro 2016, clujenii, cu aproximativ 8% din biletele cumpărate, se află pe locul doi în topul celor mai numeroşi suporteri români care vor fi prezenţi pe stadioanele din Franţa.

Clasamentul este completat de timişoreni, cu 6% din totalul tichetelor vândute, ieşeni, cu 5%, şi braşoveni, care au generat 4% din totalul livrărilor de bilete la nivel local.

Potrivit datelor companiei, din totalul livrărilor la nivel local, 15% din vânzări, adică aproape 500 de tichete achiziţionate, au fost generate de femei.

În Ungaria, ţară calificată la Campionatul European de Fotbal în urma meciurilor din play-off, s-au vândut aproximativ 10.000 de tichete pentru Euro.