Disciplină chineză: Angajaţii unei bănci din China, bătuţi cu rigla la fund din cauza performanţelor slabe

Una dintre angajate pare să-şi piardă echilibrul în urma loviturilor primite FOTO: captură video / Twitter
O înregistrare video în care mai mulţi angajaţi ai unei bănci din China sunt bătuţi cu rigla la fund din cauza performanţelor lor slabe a devenit virală pe Internet și a stârnit indignare în mediul online.

Potrivit imaginilor surprinse cu un telefon mobil, opt angajaţi ai unei bănci din mediul rural sunt loviţi de mai multe ori cu o riglă de lemn, pe o scenă, în timpul unui eveniment organizat de bancă. Potrivit News.ro, imaginile au devenit virale pe o reţea de socializare din China.

Una dintre angajate pare să-şi piardă echilibrul în urma loviturilor primite, iar alţi salariaţi se abţin cu greu să nu plângă în faţa unei astfel de umilinţe.

Presa locală a anunţat ulterior că incidentul a avut loc în timpul unui team-building organizat de bancă şi că cel care îi loveşte pe angajaţi este un antrenor motivaţional. Acesta le-a cerut, totodată, angajaţilor să spună care au fost motivele pentru care rezultatele lor au fost slabe.

Se pare că responsabilii băncii respective au anunţat că au iniţiat o anchetă, după ce imaginile au devenit virale pe Internet.

Filmulețul poate fi vizionat AICI.