Cum îți alegi casa potrivită: Din martie începe sezonul târgurilor imobiliare

La 11 martie va fi organizat primul târg imobiliar din 2016 FOTO: Mediafax
Piața imobiliară tinde să-și mențină creșterile de anul trecut, iar jucătorii din acest sector au mai multe variante de oferte pentru cei care vor să-și cumpere o locuință.

Începând din 11 martie, în parcarea din Piața Victoriei va fi organizat târgul imobiliar Project Expo. Organizatorii spun că acest prim târg imobiliar al anului va prezenta proiecte imobiliare noi, atât din București, cât și din alte orașe din țară.

La acest târg și-au anunțat deja prezența unele dintre cele mai cunoscute companii: Premier Service, Greenfield Residence, Cubic Residence, Berceni Rezidențial, Omnis Residence, Militari Residence, Metropolitan Residence, 20th Residence, Confort City, Magecon Residence, Palladium Residence, Trend Residence, Aleea Residence, Tineretului City, Carol City, New City, New Town, Magecon, White Mountain.

La Project Expo va fi prezent și RHI Grup care oferă posibilitatea achiziției unei proprietăți în sistem time sharing în judetul Brașov, la Bran.

Organizatorii spun că dezvoltatorii prezenți la târg vor veni cu oferte speciale și reduceri de preț. Mai mult, vizitatorii vor primi un fluturaș cu întrebări legate de tipul locuinței pe care o caută, limita de buget sau zona în care își dorește un cumpărător proprietatea.

Cei care participă la acest sondaj pot câștiga un televizor cu diagonala de 109 centimetri sau diverse obiecte de amenajări interioare.