Cum arată vila de lux din Munţii Buzăului scoasă la vânzare cu 2,5 milioane de euro – FOTO

Domeniul are patru clădiri – casa principală, cu o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi, utilată şi mobilată, ferma, casa paznicilor şi garajul
Cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare în cadrul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), care are loc în perioada 20-23 octombrie în Piaţa Constituţiei din Capitală, este o vilă de lux din Munţii Buzăului.
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone

Preţul de vânzare al vilei de lux din localitatea Măgura, judeţul Buzău, este de 2,5 milioane de euro.

Vila de lux – denumită Nature Getaway – a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construită din bușteni de pin, pietre din Alpii Francezi și ardezie din Norvegia și Brazilia.

Imobilul include o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi și zonă de fitness. Proprietatea include 10 hectare de pajişte, două lacuri şi o livadă, dar şi o pădure de stejari, cireşi şi lămâi, de aproximativ 50 de hectare, potrivit informaţiilor de pe Imoteca.ro, compania care vinde imobilul.

Domeniul are patru clădiri – casa principală, cu o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi, utilată şi mobilată, ferma, casa paznicilor şi garajul.

Casa principală este compusă din patru zone: zona de zi (livind, dining, bucătărie deschisă şi zona de recreere), camere pentru invitaţi cu acces direct spre grădină, dormitorul principal (dotat cu şemineu şi bibliotecă) şi zona de Spa.

Firma care deţine proprietatea este administrată de Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deţine lanţul de farmacii Sensiblu.

casa buzau (2)

casa buzau (3)

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone