Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume, care poate găzdui 6.000 de persoane FOTO VIDEO

Vasul „Harmony of the Seas“ va putea găzdui în jur de 6.000 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile FOTO: royalcaribbeanblog.com
Cel mai mare vas de croazieră din lume, care a primit numele „Harmony of the Seas“ (Armonia Mărilor), a început în această săptămână primele teste pe apă, în vestul Franţei, revenind la şantierul unde a fost construită în cursul zilei de duminică, informează site-ul gcaptain.com, potrivit News.ro.

Nava a fost construită de şantierele navale STX France din Saint-Nazaire şi va fi livrată peste câteva luni companiei americane Royal Caribbean, care deţine alte două nave de croazieră recunoscute ca fiind cele mai mari din lume la ora actuală, „Oasis of the Seas“ (Oaza Mărilor) şi „Allure of the Seas“ (Ispita Mărilor).

„Harmony of the Seas“ are o greutate de 227.000 de tone, 16 punţi, o lungime de 362 de metri şi o înălţime de 70 de metri. Vasul va putea găzdui în jur de 6.000 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile. De asemenea, 2.300 de membri ai echipajului vor avea grijă de călători.

Potrivit companiei americane, „Armonia Mărilor“ va efectua primul său voiaj în mai 2016.

harmony 2 FOTO royalcaribbeanblog

harmony 3 FOTO royalcaribbeanblog

harmony 4 FOTO royalcaribbeanblog