Ce înseamnă piața de capital, asigurările și pensiile private pentru economia românească

ASF, autoritatea care se află în centrul evenimentului de la Mamaia, reglementează piața de capital, asigurările și pensiile private
În această perioadă, se desfășoară pe litoral seminarul ”Rolul ASF în Economia Românească”. Evenimenul are loc între 11 și 12 iunie la Hotel Parc din stațiunea Mamaia.
Share on Facebook28Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone

În cadrul evenimentului sunt dezbătute teme legate de cele trei domenii pe care le reglemenetează Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF): piața de capital, piața asigurărilor și cea a pensiilor private.

Concret, participanții la eveniment analizează și dezbat tendințe create de transformarea pieței de capital în contextul implementării legislației euroepene în domeniul bursier, noile reglementări ale ASF în favoarea pieței de capital sau noutățile și proiectele legislative în domeniile pieței de capital și al asigurărilor.

Printre temele discutate se mai numără tendințele de pe piața pensiilor private, legislația din domeniul asigurărilor sau fiscalitatea în domeniile  asigurărilor și pieței de capital.

La eveniment participă vicepreședinții ASF – Mircea Ursache, Ion Giurescu și Marius Vorniceanu – , precum și Florin Golovatic, director al Direcției de Supraveghere și Control din cadrul ASF sau Ștefan Viorel, președinte al comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților. Moderatorul seminarului este Mugur Istode, redactor șef al revistei ”Finanțe și Afaceri”.

 

 

Share on Facebook28Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Reddit0Email this to someone