Ce beneficii îți aduce cardul de salariu

Este foarte important să comparați toate costurile acestui produs și să nu ne „aruncăm“ la primul card găsit FOTO: Guliver / Getty Images
Cardul de debit, un instrument util în zilele noastre, atât pentru încasarea numerarului, cât și pentru retragerea acestuia, este folosit de majoritatea populației drept card de salariu.

Băncile se întrec în oferte cât mai avantajoase pentru client sau chiar cu costuri zero. Alegerea cardului de debit potrivit dă deseori bătăi de cap, asta și din cauză că acest produs se găsește la toate băncile din piață.

Cum alegem cardul cel mai bun? Răspunsul este simplu: avem nevoie de timp. Este foarte important să comparăm toate costurile acestui produs și să nu ne „aruncăm“ la primul produs găsit.

Pe FinZoom.ro poți compara costurile cardurilor de debit la secțiunea „Carduri de Debit“.

În general, majoritatea băncilor percep costuri pentru cardul de debit. Aceste costuri sunt legate de: emiterea cardului, administrarea cardului (lunară sau anuală), comisioane legate de interogarea soldului și de retragere numerar (ATM, ghișeu), dar și de închidere card.

Există în piață și bănci care nu percep costuri pentru cardul de debit. În continuare, găsiți un top al celor mai bune carduri de salariu. Prima bancă ce promoveaza cardul cu costuri zero este ING: „E un fel de zgardă anti-comisioane, anti-costuri și anti-taxe lunare de administrare pentru salariul tau”.

Daca îți aduci salariul în valoare de minim 700 de lei/lună/cont, beneficiezi prin ING Card Complet de zero costuri pentru:

Poți să-ți portezi banii la ING prin intermediul serviciului „Portează-ți banii“.

De reținut! Iți portezi banii doar de pe cardul deținut la altă bancă în contul de la ING, iar suma minimă trebuie să fie 700 de lei.

Citiți mai mult despre acest subiect pe FinZoom.ro.